ANUNTURIEDITORIALE

Devotional – Speranta pentru cei plini de regrete

„Nebunii, prin purtarea lor vinovată şi prin nelegiuirile lor, ajunseseră nenorociţi.” (Psalmul 107: 17)

Potrivit dicționarului, un nebun este cineva care nu are judecată sau bun simț – cel care face greșeli prostești. El face lucrurile fără să se gândească la consecințe.

Ce ar putea fi mai nebunesc și mai de neimaginat decât ca cineva să se implice în relaţii sexuale cu o persoană necunoscută? Întreaga lume știe că bolile cu transmitere sexuală (BTS) reprezintă o problemă internațională, totuși oamenii din întreaga lume încă le contractă.

Oamenii refuză pur și simplu să se îngrijoreze. Și acum, mulți suferă consecințele actelor lor absolut iraționale.

Un număr din ce în ce mai mare de creștini plătesc un preț ridicat pentru acțiunile lor de nebunie din trecut. Unii se scufundă într-o gaură financiară din cauza cheltuielilor necugetate. Alții sunt prinşi într-o căsnicie groaznică, pentru că s-au grăbit să se căsătorească orbeşte.

--

S-ar putea să trăieşti într-un fel de regret, dar vreau să te asigur că nu trebuie să trăieşti fără speranță! Nu renunţa! Dumnezeu ți-a dat Cuvântul Său că nu-i părăseşte nici chiar pe cei nebuni. „Atunci, în strâmtorarea lor, au strigat către Domnul, şi El i-a izbăvit din necazurile lor; a trimis cuvântul Său şi i-a tămăduit şi i-a scăpat de groapă.” (Psalmul 107: 19-20)

Domnul știe că există lucruri pe care nu le putem schimba, cuvinte pe care le-am spus şi pe care nu le mai putem retrage. Cu toate acestea, El nu ne cere să ne pedepsim sau să-I facem promisiuni. Tot ce ne cere este să strigăm către El în disperarea noastră și El va aduce vindecare, El îţi va prelungi viața și îţi va oferi harul Său supranatural.

Fii incurajat! Dumnezeu poate trimite pe cineva la tine cu Cuvântul Său sau poate că pastorul tău îţi va transmite un mesaj creat de Domnul doar pentru tine. Duhul Sfânt te poate călăuzi către un anumit pasaj de vindecare în citirea ta zilnică a Bibliei. Dar poţi fi sigur că atunci când vei striga către Dumnezeu, El îţi va oferi o cale de ieșire.

--

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8892-devotional-speranta-pentru-cei-plini-de-regrete#ixzz5HzrrHBz8
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura