ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Toate lucrurile îşi au vremea lor

Câte relaţii ai avut până acum? De câte ori ţi-a fost inima frântă? Cât din tine ai dat persoanei iubite sau persoanelor iubite? Nu ştiu ţie, dar mie mi-a pus Dumnezeu în inimă dorinţa de a avea grijă cui îi dau iubirea mea. Nu pot să zic că este uşor să trăieşti singur, să duci o viaţă de aşteptare. Dar ştiu şi sunt convinsă că se va meri

Deşi este un subiect TABU în rândul creştinilor, astăzi vreau să fiu cât se poate de deschisă. Tu de ce ai o relaţie? Pentru a nu te simţi singur, pentru a putea să-ţi petreci timpul cu cineva, pentru a nu fi diferit, pentru a te putea săruta sau pentru a experimenta? Dumnezeu nu vrea ca noi să trăim vieţi ipocrite, în care să iubim mediocru şi să ne vindem ieftin. Nu vrea să renunţăm la principiile noastre pentru câteva săptămâni de plăcere. Tu nu ţi-ai dorit niciodată să iubeşti dezinteresat, matur şi să atingi apogeul? Cum ai putea face asta când nici măcar nu te concentrezi pe tine însăţi, ci te concentrezi pe relaţiile tale de iubire care-s din ce în ce mai eşuate? Cum ai putea să ştii cine eşti tu cu adevărat, dacă ieşi dintr-o relaţie şi intri în alta? De unde ai putea şti ce îţi doreşti pe viitor dacă tot ce te interesează este să ai un prezent cât mai amoros? Poate că acum îţi place, poate că trăieşti din plăcere în plăcere. Dar, oh, crede-mă, va sosi clipa în care îţi vei dori să nu fi trăit aşa cum ai trăit.

O iubire cu adevărat valoroasă este acea iubire pe care o aştepţi cu sufletul la gură şi nu-ţi pierzi speranţa că va veni. Acea iubire care te face să creşti în relaţia ta cu Dumnezeu, nu să scazi din cauză că nu-ţi poţi concentra mintea la El. Într-o relaţie matură, trebuie să te dezvolţi atât tu, cât şi partenerul tău! Eşti tu oare suficient de matur încât să fii pregătit să ai o relaţie care să conducă la căsătorie? Dacă nu, dragul meu, te rog nu te arunca înainte într-o relaţie de umplutură, pentru că rezultatele tot aşa le vei primi. De faţadă. Creşti, dezvoltă-te şi maturizează-te în relaţia ta cu Dumnezeu. Iar apoi, toate lucrurile îşi au vremea lor.

Alina Ilioi postat> Flacăra Închinării Media

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: