EDITORIALE

Tony Berbece: Dragă PRO Tv, Ai ajuns să fii promotorul homosexualității în România și asta nu-ți va aduce cinste, ci ocară.

Dragă PRO Tv,

Ai ajuns să fii promotorul homosexualității în România și asta nu-ți va aduce cinste, ci ocară. Prin emisiunile tale dorești să speli pe creier o națiune spunându-i în repetate minciuni că unul dintre cele mai scârboase păcate (renegat chiar și de animale) înseamnă emancipare.

Prima oară ați pus în scenă prima nuntă gay la o emisiune care a strâns nenumărate plângeri la CNA, ca dovadă că acestui popor nu i-a murit cugetul și nici nu o va face.

Apoi ați umilit un ofițer MAPN la emisiunea Masterchef pentru că nu a vrut să facă parte dintr-o echipă cu un bisexual. Dacă nu știați conștiința e comoara de preț care nu se vinde nici pe faimă, nici pe bani.

Las Fierbinți a devenit o scenă în care la început ați râs de chinul sufletelor care luptă cu acest păcat după care v-ați arătat clar interesul. Ați introdus un personaj gay care cu bani și interese a corupt și alte persoanaje slabe de cuget și minte și v-ați vândut astfel sufletele pe mai mulți arginți făcuți exploatând acest păcat.

Acum ați ignorat cazul fetiței de 12 ani, o fetiță susținută de publicul român care vă urmărește și ați dat votul unui bisexual, unui bărbat care a dansat pe tocuri. După premiul acordat s-a declarat că în România încă este speranță. Speranță pentru ce? Pentru distrugerea moralității? A identității individului și a neamului?

Sincer, nu am niciun regret că am refuzat invitația voastră de a concura la Vocea României. Nu aș vrea să contribui în vreun fel la masacrarea cugetului unor români prin ceea ce faceți voi acolo. Cine știe cum aș fi ajuns să concurez tot cu un “fericit” din acesta care era băgat în față cum a fost Concita la Eurovision.

Mă rog pentru voi, dacă veți pricepe ce faceți se va vedea prin îndepărtarea de această propagandă, dacă nu, atunci veți merge înainte și veți culege roadele, dar nu vor fi dulci.

Judecata lui Dumnezeu a ajuns deja la porțile voastre!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1672432789471500/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: