Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Convins de harul lui Dumnezeu

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


Ori de câte ori Duhul Sfânt coboară peste noi, două lucruri ies mereu în evidență: un duh de îndurare și un duh de rugăciune. „Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului un duh de îndurare şi de rugăciune, şi îşi vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns.” (Zaharia 12:10).

Cartea Tit ne spune că harul ne este dat ca putere asupra păcatului, pentru a ne permite să trăim vieți cumpătate și sfinte. „Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat şi ne învaţă s-o rupem cu păgânătatea şi cu poftele lumeşti şi să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate şi evlavie, aşteptând fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor Isus Hristos.” (Tit 2: 11-13)

O măsură minunată a acestui har a fost prezentă în poporul lui Dumnezeu încă de la Cincizecime. Duhul Sfânt a trimis convingere de păcat asupra tuturor națiunilor, învățând pe credincioșii din orice rasă și limbă cum să se lase de nelegiuire. Rezultatul a fost un popor care trăiește în mod cumpătat și neprihănit și tânjește după venirea lui Isus.

Cred că în Zaharia 12 se proroceşte că în ultimul ceas, Duhul Sfânt va coborî cu putere peste poporul lui Dumnezeu cu un duh de îndurare care îi întoarce complet de la orice formă de trăire lumescă. Va produce în el curăţie de inimă. Poporul lui Dumnezeu se va trezi la o adevărată formă de „predicare a harului” – acea formă care convinge oamenii de orice lucru ascuns din viața lor. Lucrătorii vor propovădui un mesaj de condamnare a păcatului, de expunere a acestuia şi pocăință dincolo de tot ce s-a văzut vreodată în istorie. Toate păcatele, nelegiuirile și nebunia vor fi expuse, iar cei din casa lui Dumnezeu se vor simţi „presaţi” de a face ceea ce este drept.

Lucrătorii din întreaga lume, care au fost căldicei, vor fi mişcaţi de Duhul Sfânt. Dumnezeu îi va izbi cu convingerea îndurării Sale și le va spune: „Lumea se va distruge şi în curând te vei prezenta înaintea Mea. Începe să vorbești inimilor poporului  lui Dumnezeu cu ungerea Duhului Sfânt.”

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/8850-devotional-convins-de-harul-lui-dumnezeu#ixzz5GlnrfNpr
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22683 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: