Reclame
ULTIMELE STIRI

Eroul negativ al filmului „Crucea și pumnalul”, Nicky Cruz, a cunoscut dragostea lui Hristos împărtășită de pastorul David Wilkerson

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$3.00


Eroul negativ al filmului „Crucea și pumnalul”, Nicky Cruz, a cunoscut dragostea lui Hristos împărtășită de pastorul David Wilkerson în anii ’60. Viața lui Nicky Cruz, originar din Puerto Rico, a fost schimbată, iar acum duce mesajul lui Dumnezeu și altor oameni.
Zilele trecute, el s-a aflat în România alături de pastorul Gary Wilkerson – fiul lui David Wilkerson.
„Nicky Cruz se năștea din nou, adică se convertea, se întorcea la Domnul Isus, în timp ce Gary Wilkerson – băiatul lui David Wilkerson, cel care atunci când a predicat Nicky Cruz s-a convertit – se năștea în seara aceea.” a precizat Ioan Bochian, organizator și pastor Centrul Creștin Emanuel București.
„Cred că România a făcut progrese și va face progrese și mai mari. Creștinismul trebuie să fie mai sincer și direct. Cred că este puterea Duhului Sfânt, numai Dumnezeu poate face asta. Mă rog ca păstorii să fie plini de ungerea Duhului Sfânt încât Biserica să ardă de compasiune pentru cei pierduți. Aștept să văd acel moment când tinerii de peste tot din lume, în special cei din Statele Unite și țara voastră, vor avea parte de o trezire în timp ce se confruntă cu atâta presiune. Știu că în acest mod Dumnezeu va ridica oameni care să ducă Evanghelia tinerilor, deoarece, ei sunt aceia prin care va veni trezirea.” a declarat Nicky Cruz, evanghelist, SUA.
Timp de două zile, Arenele Romane din Capitală au găzduit evenimentul evanghelistic numit sugestiv „Crucea a biruit pumnalul”, în care Nicky Cruz, acum în vârstă de aproape 80 de ani, a mărturisit modul în care Dumnezeu i-a schimbat viața.
„De ce? M-am întrebat de ce Dumnezeu m-a pus în pântecele unei vrăjitoare, ca să fiu predestinat să ajung în iad. Nu doar mama mea, ci și tatăl meu. Ăsta este trecutul meu. Tatăl meu era un preot satanist. La ce te-ai aștepta? Isus Hristos nu a fost menționat niciodată la noi. Doamnelor și domnilor, atunci David Wilkerson a rupt tăcerea și mi-a zis mie: „Am venit să-ți aduc un mesaj din cer. Nicky, Isus te iubește!”, a mărturisit Nicky Cruz, evanghelist, SUA.
Mărturia lui Nicky Cruz a transformat multe vieți de-a lungul anilor. Cei prezenți la evenimentul de la Arenele Romane au fost atinși de mesajul dragostei lui Dumnezeu care aduce eliberare și restaurare.
Evenimentul evanghelistic „Crucea a biruit pumnalul” transmis de Alfa Omega TV pe pagina de facebook a adunat zeci de mii de vizualizări din întreaga lume.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 723 – 27 mai 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri
Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23487 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: