Reclame
ULTIMELE STIRI

E pregătită Biserica să sufere pentru credință❓‼️

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00


E pregătită Biserica să sufere pentru credință

Eram în emisiune la Antena 1 și simțeam în aer toată furia Satanei îndreptată spre mine și spre Viktor, eram încolțiți, parcă urma să fim sfâșiați, dar Hristos nu a zis că ne trimite ca pe niște vedete pe scena lumii, ci ca pe niște oi în mijlocul lupilor.

Cum am intrat am simțit că mi s-a uscat gura, nu mai puteam vorbi bine, limba îmi era ca un pietroi. Când camerele nu erau pe mine m-am întors și am cerut un pahar cu apă. Dar am auzit o voce batjocoritoare care a zis: “Să facă o minune să-i apară apă!” Timp de o oră nu mi s-a adus niciun strop de apă. Am înghițit în sec și am continuat. Îmi revenisem, parcă băusem 1 litru de apă.

Apoi, a doua zi eram într-un MC Donald’s și o doamnă, din senin, a început să țipe după mine că sunt un ipocrit, că ce am căutat eu la televizor să zic că oamenii pot fi vindecați de patimi scârboase, ceva de genul bolborosea. Am reușit cu ajutorul soțului ei să o potolesc. Am știut că Satana țipa după mine. Cine a pus-o pe femeia aceea să-și piardă cumpătul? Cine i-a pus acele cuvinte de dispreț în gură? Noi știm că nu luptăm cu carnea și sângele, ci cu duhurile răutății.

Am înțeles cum s-au simțit Pavel și Sila când ghicitoarea aceea condusă de un drac striga după ei și-i neliniștea, iar până la urmă au ajuns amândoi în închisoare pentru că au eliberat-o pe acea femeie de demonul din ea. Dar Dumnezeu le-a purtat de grijă și au ieșit din închisoare cu ajutorul unui cutremur, convertind la creștinism chiar casa temnicerului.

Nu ne așteaptă vremuri ușoare, dacă nu ești gata să “te faci de râs” pentru Hristos, dacă nu ești gata să se țipe după tine ca după un făcător de rele deși faci binele, dacă nu ești gata să sacrifici tot pentru Dumnezeu, atunci vei fi “mazăre” și nu grâu, cum bine zicea o domnișoară într-un comentariu!

Dar pe creștinii comozi îi așteaptă vremuri pașnice, ei să stea liniștiți până se va închide ușa la corabie. De acolo începe stresul lor.

Doamne ajută-ne să suferim pentru Numele Tău!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1659927510722028

Reclame
Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22699 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: