Reclame
ULTIMELE STIRI

Dumnezeu pune ceva la cale…


De câte ori Dumnezeu a tăcut când aveai cel mai mult nevoie să spună ceva, sau să intervină cu ceva, orice, oricât de puțin?
Încă îți aduci aminte de promisiuni dar te simți la o mie de ani distanță de împlinirea lor. Și asta, fiindcă există totdeauna un spațiu între ce îți arată Dumnezeu și împlinirea acelui lucru. Chiar dacă ai impresia că stai pe loc, de fapt, te deplasezi.
El ne vorbește și ne călăuzește prin lucruri neînsemnate, prin cuvintele pe care le auzi în jurul tău, prin cântece sau vorbele înțelepte ale unor oameni de aproape sau de departe. El ne conduce și mergem înainte, încet, dar sigur.
Dumnezeu are un destin pentru noi, dar ca să intrăm în plinătatea lui, e nevoie de timp. Unora le-a luat 15 ani (David), altora 40 de ani (Moise).
Ni se pare de multe ori că ne pierdem direcția, că suntem purtați de circumstanțe, nu de ceea ce ne-a vorbit Dumnezeu. Așa pare, dar realitatea este alta!
Atunci când te încrezi în promisiunea Lui, orice pas, chiar dacă este înainte, sau înapoi, sau la dreapta, sau la stânga, este călăuzit de Domnul care cunoaște destinația ta. Dumnezeu folosește spre binele tău pașii spre înainte – dar nu numai – folosește și că ai fost tras înapoi, eșecurile tale, că ești din nou la un început. Noi avem impresia că a merge în destinul nostru este despre a face pași înainte, dar la Dumnezeu înseamnă și pașii înapoi- e ca o altă șansă pentru tine ca să îndrepți anumite lucruri. Dacă tot aștepți să intri în ceea ce ți-a fost promis, felul cum intri contează foarte mult. Și așteptarea ta trebuie să sporească încrederea ta în promisiunile Lui. Fiindcă atunci când trăiești cu încrederea că ești în voia Lui, pașii pe care îi faci sunt orchestrați de El, călăuziți. Cotiturile, întoarcerile, suișurile, coborâșurile, toți pașii deopotrivă, sunt destinați spre a înainta în ceea ce a pregătit Dumnezeu pentru tine.
„Strategia lui Dumnezeu este supunerea!”- spunea Steven Furtick. Mai spunea că – „credința în suveranitatea lui Dumnezeu, fără supunerea căilor și
voii Lui, nu înseamnă credință, este doar basm!”
Supunerea îți gestionează pace. Când te supui căilor Lui, te poziționezi în voia Lui! Și ca să fii în voia Lui, trebuie să fii în ordinea Lui.
Dacă încrederea ta este în Domnul și te supui căilor Sale, chiar dacă nu vezi încă nimic, El pune ceva la cale pentru tine! Dacă Dumnezeu tace, El totdeauna face ceva – lucrează în spatele scenei! Fiindcă „toate lucrurile lucrează spre binele celor ce iubesc (se încred) pe (în) Domnul și sunt chemați după planul Său.”-(Romani 8:28)

https://www.facebook.com/luminitasigabi.ciuciumis?hc_ref=ARSfTHie8sXNmVLrBzDUKEaf_F1JuQWQpXOoR1v2FlEqLpcNqyw2yYgIScaIG75YMl8&fref=nf

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22650 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: