EDITORIALE

Tânăra DeEbony Groves de 21 de ani, împușcată în restaurantul Waffle House din Tennessee a murit cântând ,,Isus mă iubește”

Tânăra DeEbony Groves de 21 de ani, împușcată în restaurantul Waffle House din Tennessee a murit cântând ,,Isus mă iubește”

(CNN) O femeie tânără ucisă într-un atac armat la unul din lanțul de restaurant, Waffle House din Tennessee, a murit cântând (din) Cântările Evangheliei, a declarat sâmbătă Directorul Executiv (CEO) al lanțului restaurantului.

Vorbind la înmormântarea lui DeEbony Groves de 21 de ani, Walt Ehmer a povestit ce i-a spus un supraviețuitor că s-a întâmplat înainte de atacul din dis-de-dimineața zilei de 22 aprilie. Groves și prietena ei au cântat cântări de evanghelie (gospel music), a spus lui Ehmer, supraviețuitorul atacului.

„Am mers și ne-am întâlnit cu supraviețuitorii acelui atac și ei au vorbit despre oamenii care erau în restaurant înainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat și ei și-au amintit în mod special de fiica dumneavoastră„, a spus Ehmer plângând.
„Și ei au vorbit despre fiica dumneavoastră și prietena ei a spus că ele cântau  cântări creștine. Toți cântau și se bucurau unul pe celălalt a spus ea: ,,Ultimul lucru pe care mi-l amintesc că l-a spus, a fost, intonând ,,Isus Mă iubește „.

Cuvintele lui au fost întâmpinate cu aplauze și cu Aleluia.
Ehmer a oferit, de asemenea, cuvinte de sprijin și de confort prietenilor și familiei prezente la înmormântare.
„Veți trece prin asta biruitori pentru că știu că, uitându-mă la voi, vă văd că sunteți o comunitate foarte puternică, plină de credință”, le-a spus el.

--

Groves, un senior la Universitatea Belmont, a plecat în oraș cu surorile sale de la sororitatea Delta Sigma Theta, înainte de a merge la Waffle House, potrivit filialei CNN, WKRN-TV. Ea și Akilah DaSilva, în vârstă de 23 de ani, au fost uciși în interiorul restaurantului, după ce individul înarmat a scos de la el, o pușcă de stilul asalt.

https://rodiagnusdei.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: