Reclame
ULTIMELE STIRI

Iresponsabilitate socială la maxim: Stațiile RATB și Metrorex, împânzite de reclame agresive la un film interzis minorilor pentru referințele și scenele explicite cu conținut sexual


Stațiile RATB și Metrorex sunt împânzite cu reclame agresive la un film american interzis minorilor sub 15 ani. Mai precis, este vorba despre „Interzis la…sex”, (Blockers – titlul original) o peliculă cu scene de nuditate explicite.

Conform evaluării Centrului Național al Cinematografiei, filmul este N-15, adică nerecomandat minorilor sub 15 ani. Cu toate acestea, reclama este dispusă în stațiile și mașinile RATB, precum și în stațiile Metrorex, adică pe unde circulă frecvent exact persoanele cărora le este „nerecomandată” vizionarea filmului.

În Statele Unite, filmul are ratingul „R”, care înseamnă că pelicula conține scene doar pentru adulți, limbaj violent sau licențios, nuditate sexuală, abuz de droguri. Exact cazul filmului „Interzis la Sex”.

„Cum îi explic băiețelului meu de 6-7 ani toată discuția asta, astfel încât să înțeleagă despre ce este vorba fără să ajungă să vadă din curiozitate ce chiar autoritățile statului afirmă că nu-i e recomandabil? Unde este responsabilitatea socială a RATB, Metrorex, a autorităților locale?”, ne-a scris unul dintre părinți, Eugen Șeicaru. Acesta este doar unul dintre mesajele primite la adresa redacției.

https://m.activenews.ro/stiri-mass-media/Iresponsabilitate-sociala-la-maxim-Statiile-RATB-si-Metrorex-impanzite-de-reclame-agresive-la-un-film-interzis-minorilor-cu-titlu-explicit-150424

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (21750 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: