Reclame
ULTIMELE STIRI

Căutări disperate. Eleva din biserica Metanoia dispăruta deja de o săptămână cu tot cu telefon, dar poliţiştii nu îl pot localiza. Fata ar fi primit înainte un apel misterios


Rebeca din biserica Metanoia a fost gasita ‼

O elevă de 14 ani este căutată cu disperare. A trecut o săptămână de la dispariţia ei, iar familia a început propria anchetă. Părinţii sunt revoltaţi. Ştiu că adolescenta a primit un telefon misterios, înainte de a pleca de acasă spre şcoală.

Însă, legea nu le permite anchetatorilor să-i localizeze telefonul mobil. Au nevoie de dovezi că fata a fost răpită. Şi chiar dacă de 7 ani există sistemul „Alertă, răpire copil”, nu a fost activat şi în acest caz.

Familia Rebecăi nu are linişte. În paralel cu ancheta poliţiei, părinţii şi fraţii ei lipesc afişe în tot oraşul în speranţa că cineva le poate da un indiciu.

Rebeca Sara Cocora a petrecut Paştele la bunici, în Caraş-Severin, cu părinţii şi sora ei. Săptămâna trecută s-a întors acasă, la Timisoara. Şi-a lăsat bagajul acasa şi a luat ghiozdanul. Profesorii spun însă că nu a ajuns la cursuri.

Un apel misterios și nici urmă de ea

„Clientul apelat nu poate fi contactat. Te rugăm să încerci din nou mai târziu” , aud părinții ei atunci când încearcă să o sune.Tot ce ştiu este că, înainte să dispară, a primit un telefon.

Apelul misterios ar putea explica dispariţia adolescentei de 14 ani. Însă legea nu permite anchetatorilor să afle cu cine a vorbit ultima dată şi nici să îi localizeze telefonul. Este nevoie de indicii clare că viaţa ei este pusă în pericol sau de o plângere pentru răpire astfel încât să ceară un mandat de la judecător.

Rebeca Sara Cocora are 1.68 înălţime, 54 kilograme, păr şaten şi ochi caprui.Ultima dată când a fost văzută, purta o geacă şi blugi de culoare maro şi era încălţată în pantofi sport. Cine poate ajuta cu orice informaţie, este rugat să sune la 112.

https://a1.ro/news/social/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22406 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: