ANUNTURI

Premiera de succes a filmului „I can only imagine”

Filmul „I Can Only Imagine” a avut un mare succes la premieră. Filmul spune povestea lui Bart Millard, cântărețul trupei MercyMe și povestea din spatele celei mai bine vândute piese a lui Millard: „I Can Only Imagine”. Efrem Graham de la CBN a vorbit cu Millard și cu regizorul Andy Erwin despre mesajul din spatele succesului acestui film.
– Îi avem alături pe Bart Millard și regizorul Andy Erwin pentru a vorbi despre succesul filmului. Vă mulțumesc că ați acceptat invitația noastră! Bart, „I Can Only Imagine” se bazează pe o întâmplare adevărată. Ne poți spune, pe scurt, ce te-a inspirat să compui acest cântec?
– Părinții mei au divorțat când aveam trei ani. Când am fost în clasa a treia am mers să locuiesc cu tatăl meu. Mama mea s-a recăsătorit și a plecat. Tata a fost un foarte abuziv. Am avut o copilărie grea. Când am fost în primul an de liceu, el a fost diagnosticat cu cancer. Am putut vedea modul în care el s-a transformat dintr-un monstru într-un om care L-a iubit cu disperare pe Isus. Când am ajuns în primul an de facultate, înainte de a muri, tatăl meu a devenit prietenul meu cel mai bun și cel mai evlavios om pe care l-am cunoscut vreodată. Când am plecat de la mormânt, bunica mea a spus: „Nu pot decât să-mi imaginez ce vede tatăl tău acum.” Cerul, ca un loc mai bun, a devenit o obsesie de-a mea. La 19 ani situația a fost ca o dragoste veche din care am încercat să ies. Mi-au venit în minte fraze pe care le-am scris pe palmă, pe unde apucam, despre tatăl meu care era într-un loc mai bun. Bunica mea a credea că exersez să scriu autografe. Însă eu scriam versurile cântecului „I Can Only Imagine”.
– Care este mesajul principal al filmului, având în vedere transformarea remarcabilă care a avut loc? Care este mesajul principal al filmului?
– Mesajul principal al filmului este mesajul principal al piesei. Când am decis cu fratele meu John să realizăm filmul, l-am întrebat pe Bart, care este mesajul cântecului? El a spus că este o rază de speranță. Dacă căutați cuvântul speranță, dicționarul vă indică această piesă. Am știut că trebuie să realizăm un film care să redea aceeași transformație emoțională. Oamenii tânjesc după speranță și mântuire. Nimeni nu este deasupra mântuirii. Ne place să slujim audiența din care facem și noi parte. Filmul a fost vizionat de 17.1 milioane de oameni în primul sfârșit de săptămână. Audiența a fost de două ori mai numeroasă decât ne-am fi putut imagina.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond creștin 715 – 1 aprilie 2018. Ultimele știri creștine – http://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: