EDITORIALE

Tony Berbece: Rugăciuni pentru Abigail

Rugăciuni pentru Abigail

Abigail este o fetiță care s-a născut cu aproape toate organele în afara peretelui abdominal. A fost operată imediat după naștere, dar din păcate a luat un microb care a complicat foarte mult starea ei de sănătate, astăzi fetița luptându-se cu o septicemie puternică. Doar două săptămâni din cele trei luni de viață a stat acasă, dar și acelea au fost extrem de chinuitoare.

Astăzi părinții au fost la Biserica Profides unde i-am încurajat cu toții și ne-am rugat pentru ei. Apoi după masă am fost să ne rugăm pentru micuța Abigail. La spital nu li s-a întâmplat niciodată să nu poată intra în salon cu vizitatori în tot acest timp de spitaluzare de zeci de zile, dar tocmai astăzi, când ne-am dus să ne rugăm, am fost împiedicați deși am stat pe hol o oră jumătate. Am înțeles de aici că cineva se luptă împotriva acestei fetițe, dar noi suntem mai puternici.

Dumnezeu a răspuns miilor de rugăciuni și i-a dat viață lui Sebastian, acum haideți să o ajutăm pe Abigail. Am admirat credința mămicii ei care o numește pe fetiță “eroina mea mică”.

Acolo pe hol am mai întâlnit o fetiță pe nume Corina de aproape 5 ani cu o tumoră abdominală. Ea va fi operată mâine. Mama ei m-a văzut cu Biblia și m-a auzit povestind despre puterea lui Dumnezeu așa că și-a făcut curaj și m-a rugat să mă rog și pentu fetița ei. Cum m-am atins de ea a început să-i curgă sânge din nas fetiței. Ceva s-a întâmplat cu ea. Așteptăm alt miracol. Dumnezeu să lucreze.

--

Așadar nu încetați să vă rugați pentru Abigail și pentru Corina!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1601890759859037

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura