Reclame
ULTIMELE STIRI

Să ne rugăm pentru PACEA IERUSALIMULUI: Visul lui Erdogan: Armata Islamului UNIT – 5.000.000 de SOLDAȚI ai lui Allah ÎMPOTRIVA Israelului


O publicație turcă, apropiată lui Erdogan, a publicat un plan de atac asupra Israelului de către o forță militară comună a celor 57 de țări musulmane din lume.

Donald Trump a făcut pe 6 decembrie trecut anunțul istoric al mutării ambasadei SUA la Ierusalim, președintele Turciei, RecepTayyip Erdogan s-a plasat în fruntea taberei islamice care a jurat să apere Orașul Sfânt. „Ierusalimul este linia noastră roșie. Orice măsură împotriva statutului istoric al Ierusalimului și al sfințeniei sale este inacceptabilă”, a tunar Erdogan.

Pe 12 decembrie 2017, cu doar o zi înaintea summit-ului extraordinar al Organizației pentru Cooperare Islamică (OCI) de la Istanbul, Yeni Safak, un ziar care reflectă pozițiile lui Erdogan și ale partidului său, AKP, publica un articol care cerea crearea de urgență a „Armatei Islamului”, prin unirea sub același steag a militarilor din 57 de state musulmane împotriva Israelului. Titlul său: „Apel pentru o acțiune urgentă”, care pe site a apărut și cu titlul „Ce ar fi dacă o Armată a Islamului s-ar forma împotriva Israelului?” Articolul cere ca această armată comună să atace statul evreu, explicând că efectivele sale ar depăși populația Israelului și ar surclasa capacitățile de apărare ale acestuia, prezentând statistici detaliate pentru a dovedi acest lucru.

Citiți mai mult accesând:

http://evz.ro/visul-erdogan-armata-islamului-unit-5000000-soldati-israel.html

via: https://dininimapentrutine.com/2018/03/20/sa-ne-rugam-pentru-pacea-ierusalimului-visul-lui-erdogan-armata-islamului-unit-5-000-000-de-soldati-ai-lui-allah-impotriva-israelului/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22392 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: