ANUNTURI

Să ne rugăm pentru PACEA IERUSALIMULUI: Visul lui Erdogan: Armata Islamului UNIT – 5.000.000 de SOLDAȚI ai lui Allah ÎMPOTRIVA Israelului

O publicație turcă, apropiată lui Erdogan, a publicat un plan de atac asupra Israelului de către o forță militară comună a celor 57 de țări musulmane din lume.

Donald Trump a făcut pe 6 decembrie trecut anunțul istoric al mutării ambasadei SUA la Ierusalim, președintele Turciei, RecepTayyip Erdogan s-a plasat în fruntea taberei islamice care a jurat să apere Orașul Sfânt. „Ierusalimul este linia noastră roșie. Orice măsură împotriva statutului istoric al Ierusalimului și al sfințeniei sale este inacceptabilă”, a tunar Erdogan.

Pe 12 decembrie 2017, cu doar o zi înaintea summit-ului extraordinar al Organizației pentru Cooperare Islamică (OCI) de la Istanbul, Yeni Safak, un ziar care reflectă pozițiile lui Erdogan și ale partidului său, AKP, publica un articol care cerea crearea de urgență a „Armatei Islamului”, prin unirea sub același steag a militarilor din 57 de state musulmane împotriva Israelului. Titlul său: „Apel pentru o acțiune urgentă”, care pe site a apărut și cu titlul „Ce ar fi dacă o Armată a Islamului s-ar forma împotriva Israelului?” Articolul cere ca această armată comună să atace statul evreu, explicând că efectivele sale ar depăși populația Israelului și ar surclasa capacitățile de apărare ale acestuia, prezentând statistici detaliate pentru a dovedi acest lucru.

Citiți mai mult accesând:

http://evz.ro/visul-erdogan-armata-islamului-unit-5000000-soldati-israel.html

--

via: https://dininimapentrutine.com/2018/03/20/sa-ne-rugam-pentru-pacea-ierusalimului-visul-lui-erdogan-armata-islamului-unit-5-000-000-de-soldati-ai-lui-allah-impotriva-israelului/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura