ANUNTURI

Încă o casă de rugăciune în comunitatea baptistă din Oltenia

Cetate 2. 14 aprilie 2013Anul acesta, în 14 aprilie, o nouă casă de rugăciune a credincioșilor baptiști a fost sfințită în Oltenia, în localitatea Cetate din județul Dolj. Ea strânge sub acoperișului ei oameni care au crezut în jertfa Domnului Isus, iar prețul ei se cuvine să fie recunoscut în suferințele dătătoare de mântuire ale Fiului lui Dumnezeu!

Ca slujitori ai Domnului, recunoaștem valoarea implicării într-un proiect care sprijină viața spirituală a unei comunități și de aceea mulțumim celor care au acceptat imboldul de a construi un lăcaș de închinare în Cetate, celor care au contribuit financiar la realizarea acestui gând și celor care s-au implicat în ridicarea zidurilor. Apreciem dăruirea și râvna fraților care, în jurul prezbiterului Stan Cornea, au realizat mai întâi o frumoasă unitate de credință, iar apoi o eficientă unire în desfășurarea planului de lucru, până la finalizarea construcției. Bun chivernisitor al avutului său și binecuvântat cu o inimă generoasă, fratele Dan Coșa din Arad a întâmpinat exemplar nevoile materiale ale lucrărilor, găsind minunată companie în dărnicia credincioșilor din Cetate. Dăruirea și dărnicia lor au fost binecuvântate de Dumnezeu, astfel încât noul lăcaș de închinare a putut fi ridicat într-un timp scurt, prin eforturile unei echipe de constructori coordonată cu bucurie și aplomb de fratele Nicu Avram, tot din Arad. Prezența și munca lui au fost un exemplu de devotament față de lucrare, ce a ajutat covârșitor la edificarea clădirii.

La sărbătoarea sfințirii noului lăcaș de închinare au participat aproximativ două sute de oameni, membri ai bisericii locale, invitați din alte biserici și consăteni. Apreciem efortul pe care l-au făcut cei douăzeci de cântăreți din Arad, care, prin slujirea lor, au contribuit la împodobirea sărbătorii. Părtași la slujbă au fost frații păstori Teofil Ologeanu, Liviu Costea și Daniel Tănase, coordonatorul cercului pastoral, care au rememorat evenimente deosebite și momente de încercare și de izbândă în Dumnezeu din viața de credință a comunității baptiste din Cetate. A predicat în dimineața aceea fratele Viorel Cruceru, președintele Comunității Bisericilor Baptiste din Oltenia, aducând un mesaj evanghelistic ce a mișcat inimile ascultătorilor. Ne rugăm ca mâinile ridicate la chemarea Duhului să însemne tot atâtea inimi vindecate de păcat și vieți întoarse la Domnul, Cel care a rânduit și binecuvântat înălțarea casei de rugăciune din Cetate!

Binecuvântat să fie Numele Domnului! Daniel 11. 32.

 

--

 

Pastor Dan Maleș,

Biserica „Emanuel”, Timișoara

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: