ANUNTURI

Dragi români, primiți cu colindul!

Primiți colindătorii, nu vă ascundeți de ei, nu stingeți lumina să creadă că nu sunteți acasă, nu vă țineți respirația în timp ce vă uitați pe vizor, nu vă decuplați soneriile, nu urlați la ei să plece. Primiți cât încă mai vin să celebreze sărbătoarea Nașterii lui Hristos. Bucurați-vă că la noi în România nu se colindă mai mult de Halloween decât de Nașterea Domnului. Când va întrece Halloween-ul colindatul nostru creștinesc atunci să plângeți, însă mă rog să nu se ajungă niciodată acolo. Nici să nu știm ce e acela colindatul de sărbătoarea dracilor…

Primiți voi oameni buni colindătorii și nu-i lăsați să-i sperie crispații și urâcioșii, cei fără de Dumnezeu pe care-i deranjează orice e despre Hristos, Domnul luminii. Nu vă uitați la 10 lei, dați-i cu bucurie și rugați-i să vă cânte din toți plămânii: “Astăzi s-a născut Hristos!” Bucurați-vă de acestă veste ca niște copii împreună cu ei. Să-i încurajați să vină și la anu’, mai mulți și mai bine pregătiți.

Iubiți colindele și iubiți colindătorii, pentru că voi sunteti iubitori de Hristos, iar această sărbătoare trebuie să fie despre El, iar colindele sunt vestirea nașterii Lui! Am trecut printr-un sat în seara aceasta și am rămas uimit să văd oameni în poartă pregătiți cu coșuri cu bunătăți și bănuți pentru copilași. Hristos este despre dăruire și uși deschise.

Dumnezeu să vă binecuvinteze!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1938241646223945&set=a.694621893919266&type=3&theater

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: