EDITORIALE

Cristian Boariu: Flori pentru mame…

Flori pentru mame…

Mamele merita flori. Nu doar de 8 Martie ci in fiecare zi. Nu doar ghiocei, trandafiri sau lalele ci flori care tin tot anul.

Un buchet deosebit din partea copiilor are in centru trandafirul numit ASCULTARE: respectarea cuvantului mamei, a poruncilor ei bazate pe Cuvantul Scripturii si a sfaturilor ei date cu toata binetea catre cei mai dragi din casa.

O alta floare cu un miros placut este INCURAJAREA. Cuvinte de ridicare, gesturi de imbarbatare atat din partea sotului cat si din partea micutilor.

Proverbele 31:31 “Răsplătiţi-o cu rodul muncii ei şi faptele ei s-o laude la porţile cetăţii. “

--

Nu ar putea lipsi din buchet nici floarea numita IUBIRE. Nu uitati ca tot ce face mama face din suflet. Ceaiul facut de ea are gust din cauza iubirii nu doar din cauza zaharului. Laptele pentru copilasi e dulce din cauza iubirii nu doar din cauza pachetului de Nesquick. Mancarea buna, hainele curate, camasi calcate care stau frumos pe umeras din cauza dragostei pe care ea o raspandeste. Intoarceti-i dragostea prin iubire zilnica si o veti vedea fericita.

Ar fi deosebit sa punem si cateva flori mai mici numite ATENTII. Cadouri mici cum ar fi un sms, un telefon dat de la departare, daca esti plecat la distanta, o vedere, o felicitare, un cadou, cand nimeni nu face cadouri… Gesturi mici, efecte mari.

Cele mai frumoase flori le vor primi mamele din partea lui Dumnezeu. Pentru durerile nasterii, pentru lacrimile in rugaciune, pentru zilele de post, pentru miile de sandwhic-uri facute, pentru sutele de masini de rufe intinse la uscat. Cineva numara pasii unei mame prin casa, Cineva cantareste dorinta ei ca totul sa fie bine, Cineva noteaza fiecare bataie a inimii cu emotie pentru nota copilului de la scoala. Numai Dumnezeu stie cate mame au mancat “grapefruit” ca noi, copiii, sa mancam “portocale”…

--

Mare va fi ziua cand mamele eroine vor ajunge ACASA, iar gradina cu parfum ceresc le va intampina cu vii culori iar in mijlocul ei va fi Cel care stie cel mai bine sa ofere buchete de flori a caror miros va tine vesnic…

Flori pentru mame…

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura