ULTIMELE STIRI

Discursul Președintelui Donald Trump: Astăzi, în centrul acestei camere mari se află legendarul Billy Graham, ambasador al lui Hristos, care a reamintit lumii despre puterea rugăciunii și darul harului lui Dumnezeu

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00


În primăvara anului 1934, tatăl lui Billy Graham a dat voie unui grup de oameni de afaceri din Charlotte să folosească o parte din ferma de lapte a familiei pentru a se aduna pentru o zi de rugăciune.
În acea zi, bărbații s-au rugat pentru oraș. Ei s-au rugat ca: „Din Charlotte, Domnul va ridica pe cineva să propovăduiască Evanghelia până la marginile Pământului”. 
Suntem aici astăzi, mai mult de 80 de ani mai târziu, pentru că rugăciunea a fost într-adevăr ascultată. Billy Graham avea 15 ani atunci….

Astăzi, mulțumim pentru această viață extraordinară. Și este foarte potrivit să facem acest lucru chiar aici, în Rotunda Capitolului Statelor Unite, unde memoria poporului american este consacrată.
Aici, în această încăpere, ni se amintește că America este o națiune susținută de rugăciune. Pictura din stânga mea este cea a pelerinilor în timp ce se îmbarcau spre America, ținându-se strâns de Biblie și plecându-și capetele în rugăciune.

Discursul Presedintelui Donald Trump la Rotunda, Washington D.C 28 februarie 2018

PREȘEDINTELE Donald Trump: Mulțumesc, Președinte Ryan și Conducător McConnell. Și, cel mai important, vă mulțumesc întregii familii Graham pentru că ne-ați onorat aici cu prezența dvs. Mulțumesc.

În primăvara anului 1934, tatăl lui Billy Graham a dat voie unui grup de oameni de afaceri din Charlotte să folosească o parte din ferma de lapte a familiei pentru a se aduna pentru o zi de rugăciune.
În acea zi, bărbații s-au rugat pentru oraș. Ei s-au rugat ca: „Din Charlotte, Domnul va ridica pe cineva să propovăduiască Evanghelia până la marginile Pământului”.

Suntem aici astăzi, mai mult de 80 de ani mai târziu, pentru că rugăciunea a fost într-adevăr ascultată.
Billy Graham avea 15 ani atunci. Doar câteva luni mai târziu, el l-a acceptat pe Isus Hristos ca pe Domnul și Mântuitorul său.

Această alegere nu a schimbat doar viața lui Billy – ne-a schimbat  si viața noastra. A schimbat țara noastră și a schimbat, de fapt, întreaga lume.

Fermierul din Carolina de Nord a ieșit din acele câmpuri, într-o istorie minunată și frumoasă. Începând de la o mică școală biblică din Florida, el a condus curând o trezire spirituala la nivel național – dintr-un cort mare din Los Angeles, la 100.000 de persoane într-o singură zi la stadionul Yankee, la peste 2 milioane de persoane la Madison Square Garden, în 16 saptamani, în anul 1957.

sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (25728 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Discursul Președintelui Donald Trump: Astăzi, în centrul acestei camere mari se află legendarul Billy Graham, ambasador al lui Hristos, care a reamintit lumii despre puterea rugăciunii și darul harului lui Dumnezeu

  1. A republicat asta pe LIVE Crestin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: