ANUNTURI

,,CALEA CRUCII” Ultima predica / ultimul mesaj a lui Billy Graham

Ultima predica a lui Billy Graham la varsta de 95 de ani.

Cum privesc inapoi in viata mea, este plina de surprize. Nu credeam ca o sa fiu prieten cu oameni din tari diferite in toata lumea. Caci asa de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe singurul Sau Fiu. Am vazut cum mana lui Dumnezeu a adunat oameni cand am inceput sa predic cu multi ani in urma. Si nu m-am gandit ca o sa predic la multi oameni. Dumnezeu a facut asta.

Tara mea este in mare nevoie de o Trezire Spirituala. Au fost momente cand am plans cum mergeam din oras in oras si am vazut cat de departe au ratacit oamenii de Dumnezeu. Din toate lucrurile pe care le-am vazut si auzit exista doar un mesaj care poate schimba vietile oamenilor si inimile.

Exista o cale… daca vii pe calea crucii. Vreau sa spun oamenilor ce inseamna crucea. Nu crucea care atarna pe perete sau la gatul cuiva, dar adevarata cruce a lui Hristos. Este cu cicatrici si cu pete de sange. A fost o cruce lovita. Stiu ca multi o sa reactioneze la mesajul acesta, dar este adevarul. Din toata inima vreau sa va las cu adevarul. El te iubeste si vrea sa iti ierte toate pacatele. Crucea este jignitoare pentru ca confrunta oamenii. Dar si asa este o confruntare pe care toti trebuie sa o infruntam

Ma uit peste multime cand incep sa predic si ma gandesc la toti oamenii din medii diferite si ca sunt nevoi. Si stiu ca sunt toti obiecte a marii iubiri a lui Dumnezeu pana in punctul cand si-a dat Fiul, singurul Lui Fiu ca sa moara pe cruce. Si crucea a fost cea mai teribila forma de executie a romanilor pentru criminali. Isus a indurat toate acestea in locul nostru pentru ca din cauza pacatului nostru meritam crucea. Meritam iadul. Meritam judecata si tot ce inseamna aceasta. Stiu ca multi oameni disputa asta. Oamenii nu vor sa auda ca sunt pacatosi. Pentru multi asta e o jignire. Crucea e jignitoare pentru ca infrunta direct raul care domina in lume. Un motiv pentru care crucea e o jignire pentru oameni e faptul ca porunceste- nu sugereaza-, un nou stil de viata in noi toti. Pacatul e o boala in inima omului, afecteaza mintea si vointa si emotiile. Tot corpul e afectat de boala aceasta.

--

Cum putem rupe aceasta legatura? Cum putem fi eliberati? Dumnezeu ne ajuta sa rupem lanturile acelea. Biblia spune: Cine ramane in Hristos este o faptura noua. Lucrurile noi au trecut. toate sunt noi. El poate sa te faca un om nou. Pe acea cruce, Dumnezeu a pus pe Isus pacatele noastre. Nu doar ca I-au batut cuie in maini, dar inainte L-au biciuit. Un biciuitor roman era teribil. Au luat biciuri cu metal pe ele si bateau un om aproape pana la moarte. Si apoi luau crucea si Il puneau sa o duca, care in starea Lui slabita era aproape imposibil. Dar a carat crucea aceea pana intr-un loc afara din Ierusalim. Apoi I-au pus cuie in maini. Dar nu asta era adevarata suferinta, ci a fost atunci cand a spus: Dumnezeu Meu, pentru ce M-ai parasit? Si in momentul acela teribil. El si Tatal au fost separati. I-au varsat sangele si acea varsare de sange aduce viata de la Dumnezeu.

Nu exista alta metoda de salvare (mantuire) decat prin crucea lui Hristos. Isus a spus: Eu sunt calea, adevarul si viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. Singura cale catre Tatal este prin Fiul Isus Hristos. Isus a fost singurul nascut in lume fara pacat. Dar mai mult decat atat, El era Cel Drept si cand vii la El esti imbracat in neprihanire. Dumnezeu nu iti mai vede pacatul, nu iti mai vede inima ta ci pe a Lui Isus. Cand vii la Hristos, vii pe calea pocaintei. Pocainta inseamna sa te schimbi. Sa iti schimbi modul de viata  si sa te intorci de la pacate. Si sa te intorci la Isus Hristos si sa spui: Sunt un pacatos, am nevoie de iertare. Si stiu ca Tu esti isngurul care ma poate schimba.

Azi, iti cer sa iti pui increderea in Isus Hristos!

--

Asculta rugaciunea din ultimele 2 minute din video.

FACEBOOK video –


Si un mesaj rostit la implinirea varstei frumoase de 96 de ani:

Celebrând a 96-a aniversare… ”Mulți spun că nu vor nicio schimbare în viața lor. Scriptura spune că fără schimbarea pe care Dumnezeu o cere nu vom ajunge în cer”, afirmat Billy Graham, evanghelist. Evanghelistul Billy Graham transmite câteva gânduri în filmulețul intitulat ”Cerul: un mesaj nou al fratelui Billy Graham”. ”În anii pe care i-am trăit, când am fost bolnav și am fost în spital, am descoperit că există o pace în mine pe care nu o pot explica. Toți cei care Îl primesc ca Mântuitor pe Hristos pot să aibă această pace”, spunea Billy Graham, evanghelist. Mesajul a fost înregistrat acasă la Billy Graham în Carolina de Nord. Conține și fragmente din lucrarea sa de evanghelizare și povestea despre cum a început relația lui personală cu Cristos. ”Eram membru al bisericii, dar nu-L cunoșteam cu adevărat pe Hristos. Am crescut într-un mediu creștin. Părinții mei erau creștini. În perioada adolescenței a venit în oraș evanghelistul Mordecai Ham. Îmi amintesc de seara în care am fost convins de păcatul meu și când s-a făcut chemarea la altar m-am dus. Am luat în serios relația mea cu Dumnezeu. Am venit înaintea Lui așa cum eram, cu toate păcatele mele, cu toate greșelile mele și Domnul m-a primit și m-a schimbat. El m-a schimbat în fiecare zi a vieții și nu am mai fost la fel”, a afirmat Billy Graham, evanghelist. În mesajul său Billy Graham îi încuraja pe oameni să-și pună întrebarea: Ce se întâmplă cu adevărat când murim? ”Știu că o să merg în cer. Sunt nerăbdător să ajung acolo datorită a ceea ce a făcut Isus pe cruce. El a murit pe cruce pentru noi, dar a fost înviat de Dumnezeu”, spunea Billy Graham, evanghelist. Mesajul se încheie cu chemarea de a-L primi pe Isus ca Mântuitor personal: ”Datorită speranței pe care o avem în Isus toți vom fi într-o zi împreună în cer, dar mai întâi trebuie să luăm o decizie: acum, aici, în viața aceasta.”

SURSA – ALFA OMEGA TV

SURSA:https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/02/21/calea-crucii-ultima-predica-ultimul-mesaj-a-lui-billy-graham-subtitrare-in-limba-romana/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura