Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Dacă asculți la descurajări vei rămâne în groapa modestiei, a nereușitelor, a fricii, a regretelor. Dar dacă vei sări prin credință vei reuși

Sustine. Dumnezeu te va rasplatii! Proiect CT

$5.00


Despre o broască surdă

Când m-am împrietenit cu Gabriela cel mai bun prieten mi-a spus că e o fată care poate fi întreținută cu foarte mulți bani și că ar fi cazul să renunț la prietenie. Nu l-am ascultat și mi s-a demonstrat că nu a fost așa. M-a iubit așa cum eram, un student sărac.

Înainte să mă însor mi s-a zis că sunt prea mic, că nu am bani, că nu am experiență, dar am avut credință și în Cristos am găsit și binecuvântări materiale și înțelepciune și experiență.

Când am vrut să-mi cumpăr prima mașină alt prieten mi-a spus că e veche, că mă va aduce la ruină din cauza pieselor pe care le voi schimba în cel mai apropiat timp. De data asta l-am ascultat și mi-a fost frică să-mi cumpăr mașină mulți ani.

Când Dumnezeu mi-a spus să deschid o Biserică în București, primul om căruia i-am spus despre lucrare și așteptam sprijin de la el, mi-a spus că nu mai e nevoie pentru că sunt ei deja în oraș. Un studiu făcut pe București arată faptul că Bucureștiul ar avea nevoie de înca 100 de Biserici Evanghelice noi ca să acopere necesarul.

Creștinul ca să izbutească printre miile de vorbe descurajatoare ar trebui să fie ca acea broască surdă care a căzut într-o groapă. Orice broască nou venită era imediat descurajată să nu se mai chinuie să iasă pentru că nimeni nu a reușit, dar broasca surdă a crezut că este încurajată așa că a sărit până a reușit.

Dacă asculți la descurajări vei rămâne în groapa modestiei, a nereușitelor, a fricii, a regretelor. Dar dacă vei sări prin credință vei reuși. Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$2.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (21769 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Tony Berbece: Dacă asculți la descurajări vei rămâne în groapa modestiei, a nereușitelor, a fricii, a regretelor. Dar dacă vei sări prin credință vei reuși

  1. A republicat asta pe LIVE Crestin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: