Reclame
ULTIMELE STIRI

Președintele Trump, la Micul Dejun de Rugăciune Națională: Îl iubim pe Dumnezeu. În istoria noastră vedem povestea providenței lui Dumnezeu. În fiecare oraș și localitate, vedem harul Domnului


Președintele Donald Trump s-a  adresat astăzi dimineața la Micul Dejun de Rugăciune Națională (al 66-lea eveniment anual), legând măreția americană de aderarea națională la valorile creștine. Peste 3500 de invitați au participat la discurs, inclusiv Mark Burnett, Roma Downey și Rep. Steve Scalise.
Trump a evitat tonul său tipic de conversație pentru un discurs mai înalt, în care a înălțat valorile creștinismului, a lăudat americanii de rând și chiar a citat Scriptura, potrivit Charisma.

„Drepturile noastre nu ne sunt date de om”, a spus Trump. „Drepturile noastre vin la noi de la Creatorul nostru, indiferent de situație, nici o forță pământească nu poate să înlăture aceste drepturi.” De aceea, cuvintele „Laudă fie lui Dumnezeu” sunt gravate deasupra Monumentului Washington și aceleași cuvinte sunt gravate în inimile oamenilor noștri. Așa că astăzi îl lăudăm pe Dumnezeu pentru cât de binecuvântati suntem să fim americani. În țara noastră vedem splendoarea creației lui Dumnezeu. În istoria noastră vedem povestea providenței lui Dumnezeu. În fiecare oraș și localitate, vedem harul Domnului în jurul nostru printr-un milion de acte de bunătate, curaj și generozitate. Îl iubim pe Dumnezeu „.

El a rugat publicul să-l vadă pe Dumnezeu în miracolele de zi cu zi și să recunoască frumusețea libertății religioase.
„Tot ce trebuie să facem este să ne deschidem ochii și să ne uităm în jurul nostru și să vedem mâna lui Dumnezeu în curajul concetățenilor noștri”, a spus Trump. „Vedem puterea iubirii lui Dumnezeu la locul de muncă în sufletele noastre și puterea voinței lui Dumnezeu de a răspunde la toate rugăciunile noastre. Când americanii pot trăi prin convingerile lor, să vorbească deschis despre credință și să-și învețe copiii ce este bine, familiile noastre se dezvoltă, comunitățile noastre înfloresc și națiunea noastră poate să obțină totul „.

În final, el a îndemnat americanii cu speranță pentru viitor.
”Astăzi, inspirati de concetățenii noștri, să ne hotărâm să găsim cele mai bune lucruri în noi înșine „, a spus Trump.” Să ne rugăm pentru acea măsură extraordinară a puterii și pentru măsura extraordinară a devotamentului. Să căutăm să construim o lume mai dreaptă și mai pașnică, în care fiecare copil să poată crește fără violență, să se închine fără teamă și să-și atingă potențialul dat de Dumnezeu. Atâta timp cât suntem adevărați principiilor fondatorilor americani și exemplul pe care toți acești mari fondatori l-au stabilit, noi toți putem fi eroii tuturor și ei pot fi eroi pentru noi. Atâta timp cât ne deschidem ochii spre harul lui Dumnezeu și inimile noastre față de dragostea lui Dumnezeu, atunci America va fi pentru totdeauna țara libertății, casa celor viteji și lumina tuturor națiunilor „.

President Trump Delivers Remarks at the National Prayer Breakfast

https://rodiagnusdei.wordpress.com/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22392 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: