ANUNTURI

Update – Evanghelistul Luis Palau își va continua slujirea după tratament

Familia evanghelistului Luis Palau, care a fost diagnosticat recent cu cancer pulmonar în stadiul 4, a declarat că cancerul s-a răspândit, dar el și soția sa, Patricia, „rămân absolut în pace în Domnul”
Luis Palau a fost diagnosticat cu cancer.
Scriind pentru familie pe site-ul Asociației Luis Palau, fiul lui Palau, Kevin, a spus: „A fost atât de încurajator să vezi sute de mii de oameni să se roage pentru tata și să ajute în diferite moduri. Aproape 2 milioane de persoane au vizionat videoclipul scurt pe care l-am trimis în limba engleză și spaniolă. Mulțumim lui Dumnezeu pentru voi toți! ”
El a spus că au fost încurajați că există un „diagnostic clar și un plan de tratament”, spunând: „Noi ne punem încrederea în Dumnezeu ca să ne îndrume la fiecare pas”.
El a arătat că cancerul s-a răspândit în ganglionii limfatici și coloana vertebrala și nu a putut fi tratat cu „tratamente mai noi, si mai specifice”.
Planul va fi unul pentru un regim regulat de chemo pentru următoarele două luni pentru a vedea dacă acesta va putea incetini cancerul. La acel moment, imunoterapia ar putea fi o opțiune suplimentară „, a spus el.
Kevin Palau a spus că speranța a fost că „acest tratament ar permite cel puțin un an ca tata să rămână o binecuvântare mareată cum este pentru noi toți. Visul lui mare și unul care acum pare foarte atins este să poată merge cu Andrew în Bogotá, Columbia, în august și în Grand Rapids, Michigan, în septembrie, pentru a propovădui Vestea Bună.
„Mulțumesc pentru rugăciunile și sprijinul vostru continuu”.
Palau, născut în Argentina în 1934, este considerat ca una dintre cele mai semnificative figuri evanghelice ale generației sale și a fost protejat de Billy Graham. El a fost estimat în 2007 că a împărtășit Evanghelia cu aproximativ 25 de milioane de oameni din 70 de națiuni.
Când a fost anunțat diagnosticul său, episcopul Efraim Tendero, secretar general al Alianței Mondiale Evanghelice, a spus: „Ne rugăm pentru Dr. Luis Palau și familia sa, inclusiv soția lui Patricia și fiii lui Kevin și Andrew care conduc Asociația Luis Palau, organizația Luis a fondat și a condus, dând mulți ani de slujire credincioasă și remarcabilă Împărăției lui Dumnezeu în evanghelizarea mondială.
„Când cineva se gândește la evangheliști de renume mondial care au făcut un impact remarcabil la nivel mondial prin predicarea credincioasă a Evangheliei lui Isus Hristos, numele Luis Palau este vreodată prezent. Credem că Luis va fi binecuvântat să știe că evanghelicii din întreaga lume și familia WEA vor sta împreună cu el în rugăciune „.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura