ANUNTURIEDITORIALE

Tony Berbece: Începe apostazia

Începe apostazia

Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că în vremurile de pe urmă va avea loc lepădarea de credință. Biseici întregi vor ceda în fața “învățăturilor dracilor”, cum îl înștiințează Apostolul Pavel pe ucenicul său Timotei.

Are și diavolul “teologii săi” are și diavolul învățătorii lui. Aceștia ne cheamă la toleranță, aceștia ne cheamă să lăsăm garda jos, să nu mai citim Biblia că e scrisă de om și nu ne trebuie, să nu ne mai rugăm că Dumnezeu ne știe dinainte gândurile, ci să trăim cât mai bine și mai liniștiți chiar în Bisericile noastre. Aceștia ne predică despre pace când e plin război. E ca și cum un general și-ar chema soldații la plajă timp în care cad obuze în jurul lor.

Dumnezeu și-a înștiințat în aceste zile Biserica Lui că diavolul și-a strâns oștile și le-a trimis la război pentru că simte că nu mai are mult. A dezlănțuit un atac asupra omenirii și multe popoare au căzut deja sub ofensiva întunericului. Atacul va veni din interiorul omului, ispite peste ispite de tot felul. Cine nu va fi ancorat în Scriptură și cine nu va avea o viață de comunicare cu Hristos, cine nu va trăi cu El va cădea.

Lipiți-vă de Cristos și negura Satanei va trece pe lângă voi cum a trecut moartea pe lângă casele evreilor din Egipt fără să se atinga de ele. Nu mai e timp să dormitați, treziți-vă și Cristos vă va lumina!

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARTi4KgExDeAxgqVZp7WhYWlAXSz9eAv07xcnV-DSp9xJnsIjxDXB8dHL70ixD-09g4&fref=nf

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: