EDITORIALE

Prima victorie pentru William si Hermina

Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta prima victorie pentru William si Hermina

Am primit o veste extraordinara in cazul Herminei, dar trebuie sa stim ca tot mai avem de LUPTAT alaturi de aceasta mama. Sa nu uitam de toate mamele greu incercate si de copilasii lor scumpi in rugaciunile noastre si sa le acordam tot spirijinul.

Roxy MB – Dragi prieteni! Plang de bucurie! Primul pas spre victorie in cazul Hermina . Hermina a castigat recursul si va avea voie sa il vada pe William fara supraveghere pe viitor!

Continuam lupta pana la capat. Daca mai doreste cineva sa doneze, este binevenit. Avocata lucreaza momentan fara plata. #hillerødkommune #hillerød #stopkidnappingchildren

Dumnezeu sa ne miste inimile, sa venim  si in ajutorul acestei mame care lupta pentru micutul ei. Se poate dona aici la pagina Go Fund Me – https://www.gofundme.com/vremsailaducemacasapewilliam?donorname=Irina+Chiciioja  

Roxana in Decembrie: Dragi sustinatori, ne apropriem de sfarsitul anului 2017 si doresc sa va scriu cateva randuri personale cu aceasta ocazie.

Chiar daca nu va cunosc personal pe multi dintre voi, simt ca suntem aproape unii de altii, uniti in gand si suflet pentru o cauza care pe toti ne-a zguduit si indignat.

Din primul moment de cand am luat la cunostinta despre cazul Herminei am stiut in inima mea, ca aceasta mama este victima unui abuz al statului. Cu cat am intaintat mai mult si am avut acces la documentele cazului tot ce am crezut mi-a fost confirmat.

Suntem intr-o lupta in care nu este vorba de copil ci doar de putere si de bani dar in care o mama si un copil traiesc despartiti unul de altul si sufera pentru ca acest joc de bani si putere sa poata avea loc.

Cazul Herminei este cunoscut de multa lume, dar multi aleg sa se uite in alta parte, fie ca e prea dureros, fie din alte motive. M-am asteptat sa putem strange mai repede fondurile pentru procesul Herminei dar mi-a fost din nou comfirmat faptul ca o mana de oameni pot aduce o schimbare mai mare decat o mare gloata.

In numele Herminei va multumesc inca o data ca nu v-ati intors spatele si ati ales sa duceti o mica parte din suferinta Herminei prin contributia dumneavoastra.

Anul 2018 v-a fi un an decisiv in procesele Herminei. Impreuna cu avocata daneza care si-a exprimat intentia de a merge cu procesul pana la Strasbourg dorim sa contribuim la izbanda acestui caz.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

P.S. …pentru ca ce inseamna pentru noi „putin”, pentru cineva inseamna „tot”. Va multumesc.

Despre cazul Herminei din Danemarca tot s-a scris. Acum a venit timpul sa actionam!

sursa: https://rodiagnusdei.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: