ANUNTURI

Video Pence: „Este o mare onoare pentru mine să mă aflu în capitala Israelului Ierusalim”

Netaniahu: D-le Vicepresedinte, am avut de-a lungul anilor privilegiul de-a sta aici cu sute de lideri mondiali și de-ai primi pe toți în capitala Ierusalimului. Este pentru prima oară însă când stau aici și doi lideri pot să spună aceste trei cuvinte: Capitala Israelului Ierusalim.

Vicepreședintele Mike Pence: Este o mare onoare pentru mine să mă aflu din partea Președintelui SUA în capitala Israelului Ierusalim.  În urma deciziei istorice a presedintelui, e un mare privilegiu să fiu aici și să am ocazia să trec în revistă împreuna cu dvs. chestiunile care ne îngrijorează în comun și modalitățile în care putem  întări relația dintre Statele Unite și Israel și modul   în care putem să confruntăm provocările comune. Și de asemenea, aștept să discut cu dvs. în detaliu despre oportunitatea pentru pace. Președintele Trump a făcut anunțul istoric din 6 decembrie, convins că recunoscând Ierusalimul drept capitală a Israelului, vom crea o ocazie de a împinge înainte negocierile de bună credință dintre Israel  și Autoritatea Palestiniană asupra unor chestiuni ce pot fi discutate, despre care Președintele Trump crede cu adevărat că pot fi rezolvate. (Transcript Agnus Dei)

Vicepreședintele american Mike Pence cu premierul israelian Beniamin Netanyahu

Vicepreședintele american Mike Pence a sosit la Ierusalim în 22 ianuarie, la începutul unei vizite în Israel și teritoriile palestiniene. Vorbind alături de premierul israelian Beniamin Netaniahu, Pence a spus că recunoasterea de către președintele Statelor Unite Donald Trump a Ierusalimului drept capitală a Israelului a fost făcută în speranța că negocierile cu bună credință israelo-palestiniene vor merge mai departe (Reuters)

via:https://rodiagnusdei.wordpress.com/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: