ANUNTURI

Un mesaj echilibrat despre dezechilibrul din țară – Cristi Șoimaru

Supărarea și chiar indignarea pentru faptul că prima femeie prim-ministru a României va fi un personaj gol și incompetent ca “agreabila” lui Dragnea sunt legitime și absolut de înțeles.

Parcă totuși prea mult din supărarea și indignarea multora mi se par a fi îndreptate împotriva lui Iohannis. Da, semnătura lui o propulsează pe “amazoana” șefă a pesedistelor într-un post important pentru care e evident necalificată, dar nu-i Iohannis singur vinovat. Și nu zic asta pentru că aș vrea să-l apăr pe președinte care a dat dovadă de atâtea stângăcii și comodități. Dar eu zic că o parte din supărarea și indignarea noastră trebuie să fie îndreptată și spre acei lideri ai opoziției care prin ce au făcut sau n-au făcut în 2016 și 2017 au contribuit la scorul electoral mare al PSD & ALDE și la ce indică și sondajele la zi.

Chiar aș spune că e necesar ca o parte din supărarea și indignarea noastră trebuie rezervată și pentru cetățenii care – din varii motive insuficient de puternice – nu au votat în 11 decembrie 2016, sau au votat “în orb”, și care astfel au contribuit la faptul că Dragnea a ajuns conducătorul și vechilul țării.

Și ultimii pe listă, cu voia d-voastră, ar trebui să fim supărați (măcar puțin, așa) chiar pe noi înșine. Pentru că nu am acționat suficient de curajos, generos și inteligent astfel încât realitatea social-politică din România să nu mai rămână atât de feudală și tristă.

CITESTE MAI MULT: https://suceavaevanghelica.wordpress.com/2018/01/18/un-mesaj-echilibrat-despre-dezechilibrul-din-tara-cristi-soimaru/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura