ANUNTURI

ACOLO UNDE TE-A SEMĂNAT DUMNEZEU, ACOLO TREBUIE SĂ ÎNFLOREȘTI!

Exact acolo unde ești, Dumnezeu vrea să te folosească. La început poate că nu vei ști exact în ce mod, însă trebuie să ai ochii larg deschiși și să fii atent/ă la glasul Său. Crezi că ai ajuns „din pură întâmplare” într-un anumit loc, printre anumiți oameni? Nicidecum! Totul face parte din planul Său!

Nu prea trebuie să ne permitem să admirăm prea mult „peisajul” din jurul nostru fără să facem ceva folositor pentru Împărăție. Oricât am încerca să deslușim planurile lui Dumnezeu cu privire la noi, nu vom reuși, iar dacă le-am afla, nu le-am înțelege așa cum trebuie.

Vrei să te lași folosit de Dumnezeu? Pregătește-te și lasă-te surprins!
Poate că ai ajuns într-o circumstanță diferită, în care nu te-ai fi așteptat să fii. Persoane noi sau o lucrare cu totul nouă în care nu te-ai fi văzut vreodată. Toate sunt hotărâte și îngăduite de El. Dumnezeu vrea să îi dai slavă și să te lași folosit la potențial maxim exact acolo. Lasă-te călăuzit de Duhul Sfânt și încurajează-i pe cei din jur! El ți-a dat și îți va da resursele necesare. Îndrăznește să pășești! Dumnezeu îți spune, cum i-a spus și lui Ghedeon: „Du-te cu puterea aceasta pe care o ai!”

Nu știu despre tine, cititorule, unde te-a pus Dumnezeu, în ce țară sau oraș, sau lângă ce oameni te-a pus. Însă știu că nimic nu e la întâmplare. În banca facultații, între colegii tăi care poate nu te cunosc prea bine, acolo Dumnezeu privește cu drag înspre tine să vadă ce dorești să faci pentru El. Nu degeaba a investit în tine atât de mult! El a pus în tine daruri și este dornic să te vadă cum le folosești!

CITESTE MAI MULT: http://partascuhristos.com/devotionale/acolo-unde-te-semanat-dumnezeu-acolo-trebuie-sa-infloresti/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: