ANUNTURI

Săptămâna aceasta este una „de foc” pentru România

Săptămâna aceasta este una “de foc” pentru România. Vă încurajez să ne rugăm și să mijlocim înaintea lui Dumnezeu pentru:
1. Stabilitate
Să ne rugăm pentru stabilitatea Romaniei, politică, socială, economică şi financiară şi pentru protecţia Domnului peste Romania. Să ne smerim si să ne pocăim de păcatele comise în Romania, de noi și părintii noștri.
2. Dialog constructiv
Să ne rugăm pentru relații constructive, în favoarea intereselor României, între Președinte, Parlament și Guvern. Să ne rugăm pentru respectarea autorității instituționale și pentru dialog civilizat. Să cerem mila și îndurarea lui Dumnezeu pentru naţiunea noastră.
3. Trezire spirituală
Să ne rugăm pentru trezirea spirituală a bisericilor din România și pentru întoarcerea locuitorilor României la Dumnezeu. Să ne rugăm pentru vieți atinse și schimbate prin cunoașterea personală a Domnului Isus Cristos ca Domn si Mântuitor.
4. Unitate în diversitate
Să ne rugăm pentru unitate în familii, între soți, între părinți și copii, pentru iertare și restaurarea relațiilor. Să ne rugăm pentru unitate în și între biserici, pentru restaurarea relațiilor între creștini, prin iertare și pocăință, pentru dărâmarea zidurilor care separă generațiile din biserici și societate.
5. Viitorul națiunii
Să ne rugăm pentru tânăra generatie, pentru ca ei să fie copii și tineri dedicați pentru Cristos și să trăiască o viață de sfințenie. Să ne rugăm pentru protecția lor, pentru integrarea lor în Biserica lui Cristos și pentru implicarea lor constructivă în societate.

Binecuvântat este poporul al cărui Dumnezeu este Domnul! Dumnezeu să binecuvânteze România!

Samy Tuțac

https://www.facebook.com/samytutac/?ref=nf&hc_ref=ARQQjddTjtyMG0mW5rRkPVvJkq0fBAVL0bc01f-ilOSzGFPUwk80ojIkQTyoshe7dmE

--

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: