ANUNTURIEDITORIALE

CÂND VREI SĂ RENUNȚI…

Man hand touching the screen

„Întăriți-vă brațele obosite și genunchii slăbiți!”
Evrei 12:12 NTR

Fixează-ți atenția asupra lui Isus! Pentru a-ți putea fixa atenția, asigură-te că El este singurul centru din viața ta. Aceasta presupune efort. Nu te uita în jur, astfel vei fi distras. Dacă te vei concentra asupra țintei tale, vei reuși să faci cel mai mare pas, iar mai departe va face El. Pentru că, deși crezi că nu mai poți înainta, datorită unei credințe obosite, El este Cel care INIȚIAZĂ și DESĂVÂRȘEȘTE credința. În momentele în care bateria credinței tale nu mai funcționează la aceeași intensitate, Acel care face reîncărcări nelimitate, îți va da și ție un încărcător nou. Îndrăznește să crezi! Atunci când vei reuși să crezi mai mult decât ceea ce vezi, nu vei mai putea renunța.

Așadar :
Când vrei să renunți… gândește-te cu atenție la Cel ce a îndurat crucea, disprețuindu-i rușinea. Gândește-te la împotrivirea ce a îndurat-o față de El Însuși, din partea păcătoșilor. Știi că a făcut asta ca noi să nu ne lăsăm DESCURAJAȚI și să NU RENUNȚĂM?!
Când vrei să renunți… amintește-ți că „El dă tărie celui obosit și mărește puterea celui ce cade în leșin.”
Când vrei să renunți… gândește-te cât de mult ai mers deja, nu cât mai ai de mers. Gândește-te că până aici, îngerii Săi te-au purtat pe brațe ca să nu îți lovești piciorul de vreo piatră.
Când vrei să renunți… ridică-ți privirea în sus – e singurul loc de unde îți va veni ajutorul.
Când vrei să renunți… nu uita că există un timp pentru toate. Există un timp pentru război și pace. Există un timp pentru bucurie, pentru biruință.

CITESTE MAI MULT: http://partascuhristos.com/devotionale/cand-vrei-sa-renunti/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura