Reclame
ULTIMELE STIRI

ÎNTR-O LUME PLINĂ DE FRICI SĂ AVEM ÎN NOI FRICA DE DUMNEZEU


FRICA. Un cuvânt care aduce temere în viețile noastre…un cuvânt care ne vine greu să îl rostim. Să recunoaștem…nu e ușor să trăim într-o lume în care se vorbește la tot colțul despre frica de viitor, de eșec, despre frica de a ieși în față.

Și astfel cum învingem frica aceasta?
Simplu. Fii CURAJOS! Curajul îl dobândești pe genunchi. Curajul îl dobândești numai dacă îți pui inima la bătaie și precum David de odinioară, te întorci victorios din orice luptă ai avea.

Îți cunoști frica ta. Tu știi cel mai bine de ce te temi cel mai mult. L-ai văzut pe Godzilla al tău. Goliat înaintează pe câmpul de luptă al vieții tale, în fiecare dimineață și poate nu de 40 de zile, ci de ani de zile el îți fură bucuria de a te închina Domnului cu toată inima ta.

Știi de cine a fost învins Goliat? De un băiat curajos. Un băiat pe nume David care știa că armele de fier ale lui Goliat nu pot sta în fața praștiei lui Dumnezeu. Câte biruințe nu dă Domnul aleșilor săi!? Din câte nenorociri nu ne scapă Domnul!? Dacă nu e Domnul alături de noi războiul e pierdut. Deci sfatul meu pentru tine lasă frica, părășește deznădejdea și prinde CURAJ!

Despre aceasta este vorba. Să ai curaj, să crezi că Domnul poate face nespus mai multe decât poți înfăptui tu, decât poți gândi tu, decât poți spera tu.

Frica de Domnul ne păstrează pe cărarea vieții. Nu te depărta de această frică. E cea mai bună dintre toate fricile noastre. Dacă ai această frică, celelate nu mai contează. De trăiești în frica de Domnul nu mai trăiești în frica păcatului, în frica de a fi condamnat pentru păcatele tale, în frica de a îți petrece veșnicia departe de Domnul.

Fii fără frică! Trăiește bucuros! Râzi de ziua de mâine știind că ai un Dumnezeu care va fi acolo pentru tine și te va ajuta! Trăiește plin de speranță! Pentru anul care îți stă înainte și pentru tot restul vieții tale: fii plin/ă de CURAJ!

Flavius Borzan

http://partascuhristos.com/devotionale/intr-o-lume-plina-de-frici-sa-avem-noi-frica-de-dumnezeu/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21363 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: