Reclame
ULTIMELE STIRI

Richard Wurmbrand – Predici din celula singuratică


În fiecare noapte, în celula întunecoasă, eu predicam unui auditoriu nevăzut. Eram obişnuit cu acest auditoriu, chiar atunci când fusesem liber.  În 1 Petru 1.12 stă scris că îngerii doresc să privească la predicarea Evangheliei.

Ori de câte ori predicam în biserici, eram conştient că erau de faţă nu numai oameni , ci şi îngeri (căci unde s-ar putea afla îngerii noştri păzitori atunci când noi suntem în biserică?).

Întotdeauna m-am străduit să rostesc un cuvânt bun şi pentru ei. Dar am făcut greşeala de a crede că numai îngerii se aflau în auditoriul meu nevăzut. Nu a fost aşa.După ce am sosit în Vest, am publicat trei cărţi cu predicile pe care le-am compus în celula mea solitară:

„Sermons in Solitary Confinement” (Predici din celula singuratică), „If Prison Walls could Speak” (Dacă zidurile ar putea vorbi) şi „Alone with God” (Singur cu Dumnezeu). Şi atunci s-a întâmplat un lucru … foarte ciudat…

Am primit o scrisoare de la un bărbat din Canada care îmi scria că făcuse parte dintr-o familie bună de creştini, dar ca tânăr a luat-o razna în viaţă şi a sfârşit-o în închisoare. Aici el s-a purtat rău şi a fost dus singur într-o celulă. În disperare, se gândea cât de trişti trebuie să fie părinţii săi evlavioşi.

Ar fi dorit să se întoarcă la Dumnezeu dar nu ştia cum. Atunci s-a rugat: „Doamne, dacă există undeva în această lume un alt prizonier care este singur ca şi mine şi care Te cunoaşte, adu-mi Te rog gândurile lui”.

Apoi a auzit o voce lăuntrică care i-a spus: „Dumnezeu te caută cu şi mai multă sârguinţă decât Îl cauţi tu. Dorinţa unei vaci de a fi mulsă e mai mare decât a unui viţel de a suge. El te caută şi ştie cum să găsească ceea ce caută.

citeste mai mult: http://logosul.ro/2018/01/06/richard-wurmbrand-predici-din-celula-singuratica/

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21423 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: