Reclame
ULTIMELE STIRI

Alin Jivan: COMORI INESTIMABILE!Tobias vorbea numai despre Isus, despre cer și despre iubire Tobias are nevoie de rugăciunile noastre!

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


COMORI INESTIMABILE!

Scriam aceste gânduri în 2012.

“Comoara aceasta o purtăm în nişte vase de lut, pentru ca această putere nemaipomenită să fie de la Dumnezeu, şi nu de la noi. “ ( 2 Corinteni 4:7 )

Circulă pe internet o știre despre descoperirea unei comori de 17 tone, mai exact 594.000 monede argint. Spania se bucură de aceasta descoperire, însă eu nu despre asta vreau să vă vorbesc… Pentru mine, adevăratele comori sunt oamenii, versurile, revelațiile. Îmi place să cunoasc oameni, să socializez și să mă bucur de lucrurile minunate pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi.

De curând, am descoperit una dintre cele mai prețioase comori. Această comoară se numește Tobias. Are 5 ani și este al patru-lea membru născut într-o familie frumoasă cu cinci copii.Tobias m-a întâmpinat primul când am ajuns în fața casei lor. Părinții erau pe drum spre casă, iar toți ceilalți copilași știau că trebuie să ajungem, eu, soția mea, colegii mei, Petru și Nadina și Daniel chitaristul.

Tobias mi-a sărit în brațe și mi-a zis: ”Tu ești sportivul!” apoi au ajuns și părinții, fratele Nelu și sora Mihaela. Am luat cina împreună și așa am început să îl cunosc mai bine pe Tobias.

Această comoară stătea ascunsă într-un vas de lut. Mai exact într-un trup în care ambii rinichi nu sunt funcționabili.Tobias a trebuit să facă un transplant de rinichi care nu pare a fi o mare reușită, însă din fericire, toate acestea nu i-au afectat frumusețea sufletească.Tobias era mereu în centrul atenției. În ochii lui puteai să vezi cerul. Zâmbetul lui frângea orice tristețe, iar cuvintele lui erau dulci ca mierea din fagure. În timp ce îl țineam în brațe, mă strângea de obraji și îmi spunea cu atâta pasiune :”Te iubesc mult!” Știam că dincolo de trupul acestei comori inestimabile, este vocea lui Dumnezeu.

Duminică la pranz, am fost tare dezamăgit de mine în urma programului de dimineață, iar în timp ce serveam prânzul ,Tobias s-a urcat în brațele mele, m-a strâns de obraji și mi-a zis:” Tu ești o comoară venită din ceruri!”

Pur și simplu mi-a umplut inima de bucurie. Îmi venea să-l “mănânc”. Îl auzeam pe Dumnezeu în vocea acestui copilaș care nu primește prea multe șanse din partea doctorilor.

Dumnezeu m-a dus în Austria, nu să le vorbesc eu oamenilor, ci să-mi vorbească EL prin gura unui copilaș minunat. I-am promis lui Tobias, că îl voi aduce odată în România să le spună oamenilor ce mi-a spus și mie, și anume :”Ești o comoară venită din ceruri!”

Tobias vorbea numai despre Isus, despre cer și despre iubire. În final a spus unor tineri care aveau păreri diferite într-un anumit subiect:” Nu are rost să vă certați. Isus este gata să vină!”

Tobias are nevoie de rugăciunile noastre!

https://www.facebook.com/alinsiflorina.jivan

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: Noutati Crestine

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24084 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: