ANUNTURI

Ajutor pentru o familie de 5 copii din Spania – avem nevoie URGENTA de INFORMATII

In primul rand, va multumim tuturor care ati facut un efort ieri ca sa ne ajutati cu informatii despre Pop Ileana si in special tuturor care ati publicat-o, ati distribuit-o, ati dat un telefon, ati scris mesaje. E coplesitor sa vedem cat de BUN  la suflet e romanul. Am aflat mai multe detalii despre acest caz  pe care le postam aici. Vom reveni daca va fi necesar cu informatii mai nou. Dumnezeu sa va rasplateasca fiecare fapta buna si stim ca El o va face! Intre timp, sa nu uitam de acesti copii, sa ne rugam ca Dumnezeu sa trimita oameni in ajutorul lor, chiar daca numai sa-i viziteze, sa le duca o ciocolata, ca sa nu se simta singuri.

UPDATE – Familia de 5 copii din Spania

VA RUGAM SA DATI SHARE / DISTRIBUITI pe FACEBOOK, ca sa gasim familia din Romania. Daca cunoasteti aceasta mama, va rugam sa sunati la numarul de telefon de mai jos la numarul de urgenta al Consulatului din Ciudad Real.

Si daca binevoiti, va rugam sa ne anuntati si pe noi, ca sa stim ca s-a gasit familia. Va multumim si Dumnezeu sa ne ajute sa gasim rudenii pentru acesti 5 copii ramasi orfani de tata si acum si de mama.

Ssandra Danyella a distribuit postarea publicată de Iulian B. Florea.

Dacă cineva poate da informații va rugam sa ne scrieți sau sa sunați la numerele din poza,ajutați sa se găsească rudele acestor 5 copii orfani,ca sa nu ajungă și ei pe mâna celor ce abia așteaptă sa pună mâna pe ei!

Aceasta femeie , Pop Ileana (Turda Ileana numele de fata) a decedat in localitatea Cuenca din Spania.. soțul ei a decedat acum 3 ani.

Are 5 copii care pot rămâne a nimănui. Dați mai departe .. poate împreuna reușim sa dam de familia ei.. dacă nu , acești 5 copilași vor rămâne in grija statului…. RIP !!🖤 va rugam sa distribuiti mai departe !!

https://rodiagnusdei.wordpress.com/2018/01/04/ajutor-pentru-o-familie-de-5-copii-din-spania-avem-nevoie-urgenta-de-informatii/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: