EDITORIALE

Rugăciunea nu e un semipreparat

Nu îmi place să aștept. Nu mi-a plăcut niciodată. Mereu sunt la timp, dar nu neapărat de dragul de dragul punctualității, cât de curiozitatea de a vedea ce se întâmplă după ora fixată. Așa sunt eu. Poate ție îți place să aștepți autobuzul care nu mai vine, ori trenul care are întârziere, ori persoana care niciodată nu vine la timp. Dar mă îndoiesc.

Nu mai avem chef să așteptăm. Dăm de permis pentru a nu mai sta după autobuz, luăm mâncare pe care doar trebuie să o încălzim doar pentru a nu mai aștepta ore până se gătește ceva de la A la Z, facem plata online doar pentru a evita statul la coadă, trimitem un gift card în loc să alegem chiar noi un cadou. Facem totul cât mai simplu și mai repede.

Dar e un singur domeniu în care nu se poate apăsa butonul pe repede înainte.

Rugăciunea.

Și să vreau să fac asta nu pot.

Țin minte că într-o iarnă așa de mult îmi doream un lucru că i-am zis Domnului: ”Dă-mi asta ori mai bine mor.”

Nu, n-am primit ce am cerut, și da, încă sunt aici.

Nu știu ce s-a întâmplat cu acea rugăciune. Cred că unele rugăciuni sunt ca acele pungi de pop-corn care nu se transformă în floricele.

Da, or fi rugăciuni care primesc răspuns în următoarea clipă. Dar de cele mai multe ori nu se întâmplă asta.

Prima mea rugăciune cu un răspuns concret a fost prin adolescență. Îmi doream mult un laptop. Părinții mei nu își permiteau unul. Așa că m-am rugat. A trecut ceva timp bun înainte să-l primesc. Dar știți când l-am primit? Exact la timp. Țin minte că aveam piciorul luxat după o căzătură la fotbal și liderul de tineret și soția lui mi-au făcut cadou un laptop. Numai bun pentru un început de facultate.

citeste mai mult: https://www.boradoroteea.com/single-post/2017/12/09/Rug%C4%83ciunea-nu-e-un-semipreparat

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: