Reclame
ULTIMELE STIRI

Cerere de mijlocire in rugaciune pentru Slobozia


Am dori sa va facem o scurta prezentare a situației spirituale a bisericii penticostale din municipiul Slobozia, județul Ialomița şi de a va solicita sprijin în rugăciune  pentru ca Dumnezeu să trimită slujitori şi în această zonă.

Este cunoscut faptul ca județul Ialomița, este o regiune defavorizată din toate punctele de vedere (social, economic, financiar, dar mai ales spiritual).

Sunt foarte puține bisericile penticostale locale în județul Ialomița şi acestea au un număr mic de credincioși. Aici oamenii se întorc foarte greu la Dumnezeu.

Notă: Municipiul Slobozia este reședința județul Ialomița şi are aproximativ 45 de mii de locuitori. Județul poate fi împărțit in 3 zone mai mari: Slobozia, Fetești şi Urziceni. Zona în care locuim noi cuprinde municipiul Slobozia, orașul Amara, oraşul Căzănești şi 15 comune (Albeşti, Andrăşeşti, Bucu,  Ciochina, Ciulniţa, Cocora, Cosîmbeşti, Gheorghe Doja, Gheorghe Lazăr, Griviţa, Miloşeşti, Munteni-Buzău, Perieţi, Reviga, Scînteia), precum şi un mare număr de sate. În toata această zonă exista doar 4 biserici penticostale şi o filie. Numărul  credincioșilor din toate aceste biserici  nu depășește o 100 de membrii.

În întreg judetul Ialomiţa exista în jur de 60 de comune, plus un numar şi mai mare de sate în care nu exista o biserica neoprotestanta.

Biserica Penticostală “Noua Speranță” Slobozia este formată din 25 de credincioși şi încă câțiva aparținători. Majoritatea membrilor bisericii sunt persoane în vârstă, pensionari şi oameni care beneficiază de ajutor social de la stat. Conducătorul bisericii din Slobozia,  conduce şi biserică deschisă în 2017 din Andrășești, o comuna din apropiere, unde sunt în jur de 15 credincioși împreună cu aparținătorii. De asemenea, mai avem şi o filie, în comuna Gheorghe Lazăr. Iar din acest an, conducătorul bisericii Slobozia sprijină şi biserica penticostală din orașul Amara, unde nu există un conducător ordinat.       In toată zona noastră, nu exista decât un singur slujitor ordinat, diacon, care îndeplinește voluntar slujba de conducător al bisericilor susmenționate.

Viziunea noastră, ca a oricărei biserici, este de a câștiga sufletele oamenilor din zona noastră pentru Hristos, să-i echipăm pentru lucrarea Sa, învățându-i să cunoască şi să trăiască adevărul lui Dumnezeu în așa fel încât să devină oameni care să facă ucenici. De asemenea, ne dorim să înființa în toate localitățile din vecinătate câte o biserică. Însă aceasta viziune nu poate fi realizată cu resursele spirituale,  umane, financiare şi materiale pe care le deținem noi în prezent.

De aceea vă rugăm să vă implicați cu ce puteți, pentru ca Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos să fie răspândită şi în sud-estul țării noastre.

Vă cerem stăruitor, rugați-vă pentru ca Domnul  să scoată lucrători  la secerișul Său şi în județul Ialomița!

Vă mulțumim  pentru sprijinul dumneavoastră!

Cu dragoste frățească, al dumneavoastră  frate şi coleg în via lui Dumnezeu,    

diacon Ştefan Nadrag

Conducătorul Bisericii Penticostale Noua Speranță Slobozia

Reclame
Banner filme

Sustine – Doneaza. Dumnezeu te va rasplatii!

Doneaza in siguranta prin PayPal, cu cardul bancar.

$1.00

Despre ADMIN (21411 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: