ANUNTURI

Doamna deputat baptista FLORICA CHERECHEŞ a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) membră activă a Bisericii Baptiste Speranța Oradea (BBSO)

Doamna deputat baptista FLORICA CHERECHEŞ a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) membră activă a Bisericii Baptiste Speranța Oradea (BBSO)

Astăzi în Palatul Parlamentului a avut loc congresul electiv al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL), eveniment în cadrul căruia doamna deputat Florica Cherecheş a fost aleasă preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL).

Doamna deputat este membru al Partidului Național Liberal începand cu anul 2008 şi acum ocupă funcţia de Vicepreședintele al organizației județene și municipale a PNL și Președintele al Organizației Femeilor Liberale Oradea.
Din 9 decembrie 2012 doamna Florica Cherecheş este Deputat PNL de Oradea în Parlamentul României iar astăzi îndeplineşte funcția de Secretar al Grupului parlamentar al PNL și Secretar al Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport.

Pe pagina de internet personală http://www.fchereches.ro/despre-mine/doamna deputat Florica Cherecheş declară urmatoarele: “Sunt o femeie obișnuită din Oradea, căsătorită, mamă a patru copii și bunică a patru nepoți. Sunt o persoană optimistă, prietenoasă și plină de energie, o luptătoare! Am luat-o de la capăt de multe ori, atât în viața personală, cât și familială și profesională. Principalele mele preocupări ca deputat, sunt legate de învățământ, protecția copilului, familie și sănătate publică și în acest sens am depus şi susţinut iniţiative legislative cum ar fi: modificarea legii creşelor, modificarea legii adopţiei, dublarea alocației pentru copii, majorarea indemnizației pentru creșterea copilului, modificarea legii de combatere a violențeiîn familie, legea prevenției.

De-a lungul anilor, am rămas întotdeauna aproape de oameni, pentru că mi-am propus să fac tot ce pot în funcția pe care o dețineam la un moment dat, pentru a face viața celor din jur mai bună. Consider că implicarea într-un partid politic îmi oferă o platformă de pe care pot să-mi slujesc comunitatea și țara, să fac bine, să lupt împotriva practicilor corupte și mentalității greșite conform căreia altcineva este responsabil pentru tot ce ni se întâmplă. Nu obosesc în a încuraja oamenii să nu se mulțumească cu puțin, să aibă visuri înalte și să muncească temeinic pentru îndeplinirea lor, dar și să se implice mai mult în viața publică, să ceară socoteală celor care îi reprezintă în diferite structuri.

Vreau să demonstrez că politica se poate face cu suflet, cu entuziasm, cu spirit de sacrificiu și cu satisfacția micilor sau marilor reușite, pentru oameni, pentru copii, pentru viitorul nostru. Celor care afirmă despre mine că aș fi o femeie de succes le spun că rețeta pe care am aplicat-o este: credință în Dumnezeu, încredere în mine însămi și multă muncă!”

Îi dorim doamnei deputat mult succes şi binecuvântare in noua funcţie!

https://www.facebook.com/prodocensmedia/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: