ANUNTURI

Să MIJLOCIM pentru familia Saitis din Huedin. Marinela Șaitiș a murit, iar fiica ei Crina Șaitiș este grav rănită în coliziune!

Cristian Ionescu.: Sincere condoleanțe familiei! În Biserica Elim – Chicago îi avem pe verișorii Florin Șaitiș (prezbiter), Adrian Tișe (pastor), Levi și Radu Durcău (diacon)!
Domnul să vă mângâie!

Marinela Șaitiș se întorcea acasă, la Huedin, fiica ei Crina fiind la volanul autoturismului Opel. La ieșire din Gilău spre Huedin, Florin Mocan, care conducea cu viteză un BMW, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat frontal în autoturismul cu care circulau regulamentar cele două femei. În urma impactului Marinela Șaitiș a murit.

„Accidentul s-a produs la ora 20.02. Din primele informații reiese că șoferul unui autoturism, care circula dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabil umed și mâzgă, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar în sens opus. În urma impactului, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta al autoturismului condus regulamentar, o femeie, a decedat. Conducătoarea autoturismului care circula regulamentar a fost rănită grav. Din autoturismul care a intrat pe contrasens a fost rănit ușor șoferul, dar și pasagerul”, precizează Gina Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

sursa: http://infohuedin.ro/familie-din-huedin-indoliata-de-un-tanar-din-poiana-horea-bmw-istul-ucis-o-persoana-nevinovata/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura