ANUNTURIEDITORIALE

Devoțional – Adevărata înviorare

În Faptele Apostolilor 3:19 Petru vorbește despre „vremuri de înviorare” care vor veni în urma faptului că petrecem timp în prezența Domnului. Sunt convins că acum chiar, în mijlocul acestor vremuri de tulburare globală, Biserica experimentează un asemenea timp de înviorare. Este un fenomen prin care Isus Își manifestă prezența în întreaga lume.

Da, există multă moarte spirituală și uscăciune în multe biserici. Mulțimi de credincioși și-au compromis umblarea cu Isus, în vreme ce alții au luat-o razna după plăcerile lumești.

Dar ceva glorios are loc în întreaga lume, chiar și în națiunile islamice. Există dovezi de netăgăduit că Duhul Sfânt planează peste națiuni, iar puterea extraordinară a lui Isus se manifestă cu forță. Se întâmplă în Rusia, China, America de Sud, Africa, Asia și aproape în fiecare națiune de pe pământ. Dumnezeu stârnește oameni în Mongolia, și în statele din fosta Uniune Sovietică. În India, Duhul lui Dumnezeu este puternic la lucru.

Aud despre astfel de vremuri de înviorare ce ating orașe mari și mici în Statele Unite. Pastori devin tot mai disperați după o adevărată manifestare a prezenței lui Dumnezeu în bisericile lor.

Această înviorare a prezenței lui Hristos este rezultatul preamăririi Lui și numai a Lui — nu semne și minuni, nu daruri spirituale, nu „trezire” care se stinge imediat.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/11686-devotional-adevarata-inviorare?fbclid=IwAR2i8T4LjXyhjkhyM3L662qutfgpbFxs9o0ilNmFcEbolX9Qmuzi5S1uqSE

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: