ULTIMELE STIRI

COMUNICAT DE PRESĂ – Coaliţia pentru Familie – Respingem orice tentativă de confiscare politică a inițiativei noastre civice!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00


Comitetul național de coordonare a inițiativei cetățenești comunică următoarele:

Respingem orice tentativă de confiscare politică a inițiativei noastre civice!
Asistăm de un an de zile la eforturi concertate ale unor partide de preluare a mesajului nostru, de cooptare a militanților noștri cu scopul final de a legitima un transfer simbolic al demersului nostru către propriile organizații politice.
Din respect pentru opțiunea politică a fiecărui cetățean, nu înțelegem să indicăm la acest moment denumiri de partid, însă atragem atenția ca vom fi nevoiți sa o facem, dacă vor continua aceste presiuni pentru care s-au și construit strategii în acest sens. Astfel, vom fi nevoiți sa indicăm ce partid a cooptat pe listele sale electorale persoane afiliate inițiativei noastre și a lansat mesaje care asumau politic iniţiativa civică. În ultimul timp aceste eforturi s-au intensificat, ducând la gruparea unor persoane care au activat în rândurile noastre și care clamează un așa zis drept de a acționa în numele acestei inițiative. Aceste persoane își propun radicalizarea mesajului nostru și transferul politic al încrederii câștigate prin întreaga noastră activitate, prin discursul nostru public.
Crearea unei pagini de socializare pirat ce folosește exact denumirea Coaliției pentru Familie asociată denumirii capitalei este ultimul eveniment din această serie de acțiuni și evenimente care fac evidentă o mișcare frauduloasă de preluare și deturnare a inițiativei noastre. Ne delimitam ferm atât de persoanele care si-au asumat în nume personal această pagină, site, canal de Youtube, cât și de orice alt mesaj care nu provine de la conducerea Comitetului național de coordonare prin președinte sau purtătorul de cuvânt mandatat în acest sens și care nu apare pe site-ul „Referendum pentru România”.
Deplângem situația la care s-a ajuns și reafirmăm hotărârea noastră de a rămâne fideli angajamentului nostru pentru unitatea creștină a demersului nostru, pentru afirmarea voinței celor 3 milioane de cetățeni români semnatari pentru afirmarea și exprimarea suveranității poporului român prin organizarea referendumului pentru modificarea articolului 48 alineatul 1 din Constituția României.
Dumnezeu să binecuvânteze România!

https://www.facebook.com/search/top/?q=coali%C5%A3ia%20pentru%20familie

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (27388 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: