Reclame
ULTIMELE STIRI

Frumusețea exterioară versus frumusețea interioară


În China, cea mai nouă senzație printre femeile generației millenium e concursul de frumusețe pe internet. Pentru a avea mai multe șanse, multe dintre ele recurg la chirurgie plastică și la produse scumpe de machiaj. Colegul meu Mengfei Li ne prezintă un fotograf creștin taiwanez care, prin intermediul Bibliei, le arată femeilor că frumusețea naturală vine de la Dumnezeu. Folosirea machiajului potrivit și alegerea unei perechi de pantofi frumoși, sunt activități zilnice de pregătire pentru viitoarea celebritate a internetului, Cindy. Utilizatorii de internet din China o cunosc pe Cindy (Sindii). Zilnic, ea petrece ore întregi interacționând cu fanii din mediul online. Împărtășește povești, cântă cântece în chineză și se bucură de atenție. Cindy: Tot mai multe persoane vor să stea de vorbă cu mine. Deși totul pare puțin cam ireal, unele conversații pot fi interesante și semnificative. Mă fac să mă simt bine și acceptată. Unele fete sunt de acord cu Cindy. Fată din Beijing 1: Trebuie să înțelegem că frumusețea exterioară este mai importantă în ziua de azi.

Dacă ești frumoasă și încerci să îți câștigi pâinea, ești acceptată peste tot, mai ales în lumea cibernetică. Mamelor tinere le e greu să se adapteze la această tendință. Fată din Beijing 2: Simțim presiunea de a concura cu fetele mai tinere. După ce te căsătorești e greu să fii ca ele. Avem mai multe responsabilități. Unele persoane nu înțeleg dificultățile prin care trec mamele. Concursurile de frumusețe de pe internet dictează această tendință. Însă unii creștini din China s-au distanțat de această idee. Unii au găsit metode artistice pentru a trimite un altfel de mesaj generației millenium. Influența lor este enormă. Feng Jun Lan e un pastor creștin din Taiwan. Pe lângă rolul său de lider al bisericii, îi place fotografia. Jun Lan Feng: Prefer să folosesc lumina naturală când fac poze. Folosesc o încăpere cu geamuri din biserică. Lumina și decorul sunt perfecte, iar rezultatul e uimitor. Când fotografia oamenii, Feng a observat că fiecare individ e unic. Jun Lan Feng: Biblia ne spune că adepții lui Hristos sunt lutul și Isus e olarul. Când m-am uitat la imagini, am observat că fiecare față are aproape aceleași trăsături ca personajele din Biblie. Imaginea noastră reflectă lucrarea lui Dumnezeu. Pastorul Feng a invitat la biserică și oameni care nu sunt religioși, ca să îi vadă fotografiile. El le-a explicat povestirile biblice care se află la baza fiecărei fotografii. Jun Lan Feng: Ei trebuie să afle ce uimitor este Dumnezeul nostru.

El ne-a creat frumoși și minunați. Fiecare dintre noi este o persoană unică și deosebită. Ochii noștri, nasul și corpul sunt rezultatul creației Sale. Cu nici un scop nu ar trebui să schimbăm ceva la noi. În cele din urmă, Feng și-a deschis propria galerie unde a expus fotografiile inspirate de Dumnezeu. Jun Lan Feng: Este mai puțin probabil ca oamenii să meargă la biserică să Îl caute pe Dumnezeu. Însă, lor le plac evenimentele artistice. Le spun care e povestea din spatele fiecărei fotografii, iar Dumnezeu a făcut miracole pentru copiii Săi. Vizitatorii sunt adânc impresionați de fotografiile sale. Unii sunt uimiți de sursa de inspirație a fotografiilor. În calitate de adept al lui Hristos, Feng Jun Lan Îl slujește cu pasiune pe Domnul. El concurează cu fotografi laici ca să își prezinte lucrările de artă și prezintă lumii povestirile lui Dumnezeu. Jun Lan Feng: Când oamenii sunt pasionați să vorbească despre Dumnezeu, nimeni nu îi poate opri. Știre difuzată în emisiunea Mapamond Creștin 695 – 12 noiembrie 2017, la Alfa Omega TV. Ultimele știri creștine: http://alfaomega.tv/stiri

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20752 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: