EDITORIALE

Cristian Ionescu: HOLLYWOOD – CONFUZIE ÎNTRE MIMĂ ȘI REALITATE

Într-un mediu inflamat de corectitudinea politică, zidul protector al ipocriziei liberale, este greu să gândești, darămite să mai și spui adevărul.
Totuși, pentru că modelul cinematografiei în general – în special cea americană, Hollywood – a devenit motorul cultural care definește standardul (i)moral al societății, mă voi încumeta să observ, poate și să comentez câte ceva.
Să mă scuzați toate surorile, femeile în general, credeți-mă că nu sunt misogin, n-am cum să fiu cu nevastă, zece fete și două nepoțele!
E adevărat, nu cred în prostiile culturale promovate de liberalismul modern, adică egalitate și echilibru absolut între genuri.
Și cine – cică, adică loc de făcut cu ochiul – sunt campionii mișcării feministe? Actorii, actrițele, producătorii, în general industria cinematografică! Ei produc filme cu care luptă și dă-i și luptă împotriva tuturor fobiilor, discriminărilor, nedreptăților și inegalităților!
Bine, aderența acestor… interesanți (a se citi măscărici) la cauzele liberale este notorie pentru superficialitatea ei.
Îmi aduc aminte că vreo 15-20 de ani în urmă era la modă pentru mulți actori să stea câte o noapte (câteva minute până erau filmați ca să-i dea la news) cu homeless în cutiile lor de carton ca să arate cât de mult le pasă! Mă întreb și acum de ce nu-i duceau în casele lor să-i țină măcar o zi…
Prin natura sa, Hollywood este cea mai ipocrită platformă, dar din păcate și cea mai eficientă de setare a mentalității colective.
Bunăoară, de pe această platformă s-a procedat sistematic la bombardarea sistemului de valori tradiționale. Paradoxal, jucând cele mai violente scenarii, dumnealor sunt vrăbiuțele pacifiste care protestează împotriva războaielor; infectând mințile copiilor la vârstele cele mai fragede cu teme oculte, ei sunt vajnicii luptători împotriva abuzurilor; locul unde se exploatează flagrant femeile este podiumul care le afirmă…
Revenind la tema inițială, explozia de demascări a actelor de degradare morală și abuzuri sexuale a căpătat proporții pandemice.
Actorii și producătorii, scenariștii și măturătorii, de pe platoul de filmare, din scaunele de direcție, de la poartă până pe peliculă, toată industria este un gigantic bordel!
Pentru toate femeile care – ca la un semnal – au ieșit din dulap (este o adevărată fascinație în Hollywood cu ieșitul din dulap) acuzând în stânga și în dreapta că au fost înjosite de avansurile bărbaților, singura mea simpatie este pentru sufletele lor pierdute.
În ziua de azi și de când e lumea rea (de vreo șase mii de ani), privilegiile se plătesc scump.
La porțile producătorilor de film, muzică, modă, adică lucrurile care aduc celebritate și căruțe cu bani, criteriile de intrare nu sunt întotdeauna (aproape niciodată) dintre cele mai normale.

Citește mai mult: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2017/11/07/hollywood-confuzie-intre-mima-si-realitate/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: