ANUNTURI

Daniel Bodnariu 🔴 Așa cum vocea noastră s-a făcut auzită în cazul fratelui meu și Dumnezeu a făcut o minune în pofida tuturor previziunilor sumbre, tot la fel se poate întampla și în cazul doamnei Camelia Smicală

Daniel Bodnariu 🔴 Așa cum vocea noastră s-a făcut auzită în cazul fratelui meu și Dumnezeu a făcut o minune în pofida tuturor previziunilor sumbre, tot la fel se poate întampla și în cazul doamnei Camelia Smicală și a copiilor ei. 🔴 Să demonstrăm sâmbată că suntem uniți, fiind alături de familia Smicală, alături de Camelia și de copiii ei!

Este timpul sa demonstram inca odata ca familia conteaza, ca interesul suprem al copiilor este de a fi crescuti de parintii lor naturali si nu de stat oricare ar fi el. Orice copil are dreptul de a fi crescut de mama lui naturala si de tatal lui.
Pentru a deveni cu adevarat om are nevoie de afectiunea si de dragostea mamei, dragoste pe care nici un stat sau organizatie nu ar putea vreodata s-o ofere. Statul ar trebui sa sprijine familiile, nu sa le distruga.
In vremurile pe care le traim suntem tot mai mult martorii unui razboi furibund pe toate planurile impotriva Familiei naturale asa cum a creat-o Dumnezeu: Tata, Mama si Copii.
Propaganda (pro)regresista ne indoctrineaza pe toate caile ca albul este negru si negrul este alb ca binele este rau iar raul este bine. Ce vom face noi? Vom fi manipulati? Vom fi martori indiferenti la ceea ce se intampla sau vom actiona asa cum putem in masura in care putem!
Asa cum vocea noastra s-a facut auzita in cazul fratelui meu si Dumnezeu a facut o minune in pofida tuturor previziunilor sumbre, tot la fel se poate intampla si in cazul doamnei Camelia Smicala si a copiilor ei. Dumnezeu poate face o minune dar pentru aceasta vrea sa se foloseasca de mine si de tine. Nici o mama nu ar trebui sa fie lipsita de copiii ei si nici un copil nu ar trebui sa fie rupt din familia lui!
Suntem crestini si suntem o familie si pentru noi familia inseamna foarte mult, are valoare, are cea mai mare valoare din tot ceea ce Dumnezeu ne-a dat pe pamantul acesta. Sa demonstram lucrul acesta sambata fiind uniti, fiind alaturi de familia Smicala, alaturi de Camelia si de copiii ei! 

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura