EDITORIALE

Tony Berbece – Ce lași în urmă: Ți-ai verificat soldul ceresc? Cât ai strâns acolo?

Ce lași în urmă
Astăzi, fiind la bancă, o doamnă căreia i-a murit soțul acum câteva zile m-a rugat să o ajut să lichideze contul acestuia. Avea în el 1470 de lei. M-a pus mult pe gânduri suma aceasta. Un om care a trăit o viața a putut să lase în urma lui în lei un pic mai mult decât un salariu minim pe economie.
Dar nu contează atât de mult cât lași în urma ta într-un cont pe pământ. Nu banii sunt luați în calcul la înmormântarea ta, ci contul Ceresc. La ce folos să lași în urmă milioane de euro pe care nu te-a lăsat inima să-i investești nici în familia ta măcar. Banii nu sunt făcuți pentru a fi strânși, ci folosiți cu chibzuință.
Toma D’Aquino a fost chemat de un papă care s-a lăudat cu averea colosală a Bisericii spunându-i: “Astăzi Biserica nu mai poate spune “aur și argint nu am”, la care Toma îi răspunde: “Dar nu mai poate nici să-i spună ologului “scoală-te și umblă”.
Maica Tereza nu a lăsat nici un ban în vreun cont când a murit, dar a lăsat peste 10.000 de orfani într-un cămin și alte sute de mii de oameni binecuvântați de dărnicia ei.
Spurgeon a lăsat familiei 200.000 de mii de dolari, dar asta după ce aproape din banii strânși de el a construit Templul din Londra și multe alte Biserici în întreaga lume. Ceea ce a dăruit a fost incomensurabil cu ce i-a rămas. 

Ți-ai verificat soldul ceresc? Cât ai strâns acolo?

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1464939276887520

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: