EDITORIALE

“Ferice de poporul al carui Dumnezeu este Domnul! Cu lacrimi in ochi datorita suferintei familiei Bodnariu si celorlalte familii carora li s-au luat copiii

12573132_174062569625400_1196455093967910712_nFerice de poporul al carui Dumnezeu este Domnul!” Psalm 144:15

Cu lacrimi in ochi datorita suferintei familiei Bodnariu si celorlalte familii carora li s-au luat copiii de catre statul norvegian, dar si emotie si entuziasm al anticiparii minunii cu care Dumnezeu va surprinde lumea, scriu aceste randuri cu scopul de a incuraja aceste familii care trec prin tragedia barneveriana, copii, mame, tati, dar si pe toti celor care le sunt alaturi.

Si, Doamne, fii slavit, ca sunt nu putini!!

Tu, Doamne trezesti Romania si romanii de pretutindeni!

Rasfirati sunt ei, tare, dar cand e “bai” se_aduna una-doua, cu mic cu mare.

De cateva luni tot fredonez un cantec pe care Dumnezeu mi l-a pus pe inima:

“Trezeste, Doamne, Romania!”, iar acum Dumnezeu face o trezire generala a poporului roman.

Nu pot exprima bucuria si mandria fata de poporul meu! Unit in dragoste si compasiune fata de seamanul in suferinta, cu darzenie si tenacitate se ridica in picioare cu un singur glas care razbate in intreaga Europa si lume Da curaj si imbold celor care mai dorm inca, dar si celor slabi, fara curaj.

Draga Romanie, esti mica, dar napraznica in fata raului. Esti, acum, inima Europei!

Sa rupi tu, jugul acestei uratenii de Barnevernet?! De ce nu? S-au atins de tine, acum au incurcat-o!

Si asta, pentru ca ai pastrat, inca, pe Dumnezeu in natiune si nu te-ai dedat la toate uraciunile urate de Dumnezeu. Mai este Dumnezeu in inima ta si iti pui increderea in El. Si “FERICE DE POPORUL AL CARUI DUMNEZEU ESTE DOMNUL!”, pentru ca Dumnezeul ei ii sare in ajutor si El lupta pentru el.

Numai sa mergi inainte, poporule , ca Dumnezeu e cu tine!

Esti tu mic si slab, dar El e tare!

A Domnului e victoria, si a ta!

Continua sa marsaluiesti, numai, sa proclami adevarul si slava lui Dumnezeu, si Dumnezeu va face sa cada zidurile alea hidoase ale Barnevernetului!

Dumnezeu va da copiii inapoi parintilor lor si Barnevernet va fi facut de rusine! Amin!

Barnevernet, pana aici ti-a fost! Copiii nu sunt ai tai, vor fi dati parintilor lor.

Satan, ai intentionat sa faci rau, dar nu stii ca Dumnezeul nostru poate sa faca ca si acel rau sa lucreze tot in spre binele nostru? (Romani 8:28)

Satan, pierzi dinnou! Ai starnit o trezire pe care nu cred ca ti-o doresti, pierzi copiii furati, pierzi teren prin Barnevernet, si te-alegi cu rusine!

Nu ti-ai invatat lectia cand cu Iov…? Dumnezeu I-a dat lui Iov mult mai mult decat tu i-ai luat.

Familia Bodnariu, slujitori ai Dumnezeului prea inalt, gasiti vrednici sa treceti prin asa o incercare, Dumnezeu e de partea voastra!

Suferinta si incercarea voastra a dat speranta si putere si altora ca si voi incercati. Pentru ca sunteti oameni ai lui Dumnezeu, ati zguduit temeliile raului in Barnevernet si nu sunteti doar inca o familie pagubita de pe lista lor. Ati cauzat ca familia lui Christos sa se trezeasca din amorteala!

Veti fi binecuvantati nespus si mare va fi bucuria voastra!

Dumnezeu sa va tina credinta tare, sa va dea puterea si mangaierea Lui, ca sa razbiti in aceste ultime momente grele inainte de biruinta finala.

Sunteti in sufletul si rugaciunile noastre!!

Scris de

Nadia Hillstrand

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: