EDITORIALE

O mare etapă a lucrarii Domnului din Voluntari s-a încheiat iar acum urmează o alta!

Dumnezeu are timpul Său!
O mare etapă a lucrarii Domnului din Voluntari s-a încheiat iar acum urmează o alta!
Dumnezeu merită toată slava căci ne-a ajutat încă odată să avem parte de o mare biruintă cum numai El poate!
Am experimentat cu Biserica Elim incă odată puterea rugăciunii şi a postului si modul in care Dumnezeu ridica oameni si-i aseaza la locul potrivit, nu scriu despre mine!
Aleluia lui Dumnezeu si numai Lui!
Azi am ridicat autorizația pentru proiectul nostru ca Biserică! E glorios fiindcă in 20 noiembrie 2016 la Poarta Cerului am avut o lucrare prin care Dumnezeu vorbea ca in anul acesta calendaristic vom vedea intervenția Lui mai mult decat in toti anii de până acum de când suntem implicați in aceasta lucrare!
Lucrările lui Dumnezeu sunt DA si Amin!
Poate unii, mai ales din cei care ati sustinut financiar lucrarea lui Dumnezeu din Voluntari, dacă ati vazut ca nu mai scriu nimic despre evolutia situatiei poate ca ati crezut ca am renuntat!
Nu, cum am putea sa renuntam daca am pus mainile pe plug? E lucrarea lui Dumnezeu in care am vazut mana Lui in mod supranatural de multe ori, chiar de multe ori!
Toti cei care aveti pe inima sa sustineti in continuare lucrarea lui Dumnezeu din Voluntari, cu post, rugaciune, inbarbatare si financiar, va rog din toata inima sa o faceti. Nevoia e mare dar si credinta noastra e mult mai mare ca atunci cand am pornit la realizarea acestui proiect spre slava Domnului!
Dumnezeu sa-si incununeze lucrarea Lui cu BIRUINTĂ!

https://www.facebook.com/mircealevi.bradeanu/posts/1967729300133284

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: