ANUNTURI

Fiecare creştin trebuie să înveţe să-şi înfrâneze pasiunile şi să fie stăpânit de principii. Dacă nu face acest lucru, nu este vrednic de numele de creştin.

În faţa mea, a fost prezentat un tablou despre starea lumii. Imoralitatea abundă peste tot.

Păcatul special al acestui veac este destrăbălarea. Niciodată viciul nu şi-a ridicat capul lui sluţit cu atâta îndrăzneală ca acum. Oamenii par să fie ameţiţi, iar iubitorii de virtute şi de adevărata bunătate sunt aproape descurajaţi de îndrăzneala, puterea şi răspândirea lui.

Nelegiuirea care abundă nu este limitată numai la necredincioşie şi batjocuri. Ar fi bine să fie aşa, dar nu este. Mulţi bărbaţi şi femei care mărturisesc religia lui Hristos sunt vinovaţi. Chiar şi unii dintre cei care mărturisesc că aşteaptă arătarea Lui nu sunt pregătiţi pentru acel eveniment mai mult decât Satana însuşi.

Ei nu se curăţă de toată poluarea. Şi-au slujit poftelor lor timp atât de îndelungat, încât este natural ca cugetele lor să fie necurate şi închipuirile lor stricate. Este imposibil să faci ca mintea lor să stăruie asupra lucrurilor curate şi sfinte, cum este imposibil să întorci cursul Niagarei şi să-i trimiţi apele în susul cascadei. 2M 346.2

Tineri şi copii de ambele sexe se angajează în poluare morală şi practică acest viciu dezgustător, care nimiceşte sufletul şi trupul.

--

Mulţi pretinşi creştini sunt atât de ameţiţi de aceeaşi practică, încât sensibilităţile lor morale nu pot fi trezite să înţeleagă că aceasta este păcat şi că, dacă este continuat, rezultatul sigur va fi degradarea completă a trupului şi sufletului.

Omul, fiinţa cea mai nobilă de pe pământ, creat după chipul lui Dumnezeu, se transformă în fiară! Se murdăreşte şi se strică singur. Fiecare creştin trebuie să înveţe să-şi înfrâneze pasiunile şi să fie stăpânit de principii. Dacă nu face acest lucru, nu este vrednic de numele de creştin. 2M 347.1

Sursa: Ana Maria Lupu

--

https://dininimapentrutine.wordpress.com/2017/10/22/fiecare-crestin-trebuie-sa-invete-sa-si-infraneze-pasiunile-si-sa-fie-stapanit-de-principii-daca-nu-face-acest-lucru-nu-este-vrednic-de-numele-de-crestin/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura