ANUNTURIEDITORIALE

Tony Berbece: Nunțile noastre vs nunta lui Cristos

Astăzi, ca întotdeauna de altfel, tinerii își doresc la nunțile lor invitați buni, oameni cu vază, oameni cu bani, prieteni cu dare de mână, rude alese pe sprânceană după potența financiară pe care o au. Banii sunt criteriul după care “se învârte” o nuntă astăzi. Investiții minime, profit maxim.

Din păcate aproape nimeni nu-și dorește la nunta lui șomeri, orfani, văduve, studenți fără job sau oameni prea săraci ca sa umple un plic. Astăzi, pentru spălarea conștiinței, se invită doi trei oameni mai săraci de la care aștepți să-și plătească măcar meniul. Pe vremea mea plicurile erau anonime, dar azi lucrurile stau altfel, acum ceva timp am văzut un mire care a trimis un invitat să-și scrie numele pe plic și apoi l-a primit.

Din câteva sute de nunți la care am fost doar la una mirii nu au acceptat nimic din partea mesenilor, asta pentru că mirele era dintr-o familie cu tradiție, dintr-o familie de foști boieri cu renume istoric și, evident, cu mulți bani.

E normal la urma urmei să se dea un dar mirilor și dacă te duci la nuntă nepregătit deși ai de unde da cred că este păcat, pe pământ avem nevoie și de cele pământești.

Însă la nunta lui Cristos vreau să vă spun că nu se va veni cu darul, nu ai ce să-i dai, ci doar simpla ta prezență va fi de ajuns. Cristos va avea o nuntă așa de bogată încât și hainele vor fi tot din partea Lui. Mai presus de orice tu vei sta chiar la masă cu El, fix la aceeași masă pentru că tu vei fi pentru El la fel de important ca mireasa. Toată atenția lui Cristos va fi asupra ta. El va avea grijă să fii cel mai important la nunta Lui. De fapt nunta Lui este nunta Ta. Abia aștept nunta din Cer.

Va fi sărbătoarea Universului la care ești și tu invitat! Mai ai timp să accepți invitația. Este încă în cutia de scrisori a inimii. Ce vei face cu ea? Nu uita ca expira chiar în clipa morții.

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARQG1XmofeHyoNKeN3TIYX0BZHlJHCfqZDzSEYR-_mTqzKFAoD7VvBsta_nwRtYqs94

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: