EDITORIALE

TRĂIESTE-ȚI ZIUA CA ȘI CUM AR FI ULTIMA ZI DIN VIAȚA TA…

Trăiește-ți ziua ca și cum ar fi ultima zi din viața ta…
Trăiește pentru ceilalți ca și cum ar fi ultima zi din viața lor!

De câteva zile, în mintea mea răsună puternic două întrebări care mă îndeamnă să acționez, să trăiesc – nu doar pentru mine, ci și pentru cei care au un preț atât de mare în ochii lui Dumnezeu!

Cum ai alege să-ți trăiești ziua dacă ai ști că este ultima ta zi?
Dumnezeu a rânduit această zi pentru tine, pentru ca tu să te veselești și să te bucuri în ea. El ți-a făcut cunoscută cărarea acestei zile „În prezența Ta este belșug de bucurie, iar la dreapta Ta desfătări veșnice”.
Vei căuta tu astăzi acea prezență care îți poate oferi adevărata fericire și împlinire? Îl vei căuta tu pe El ca pe o comoară de mare preț? Dumnezeu vrea să Se lase găsit de inima ta, vrea să-ți îmbogățească ziua!

Alege să trăiești pentru El, umblând în faptele bune pe care le-a pregătit pentru tine!
Totul ține de alegerile tale, vei alege tu astăzi să te bucuri cu cei ce se bucură și să plângi cu cei ce plâng? Vei alege să ierți și să iubești, să dăruiești din toată inima, să trăiești în pace cu toți oamenii?
Care va fi testamentul pe care îl vei lăsa în urma ta? Vor putea spune cei care te-au cunoscut că ai fost un urmaș a lui Isus și că ai fost un model pentru ei prin trăirea ta? Dacă da, înseamnă că ți-ai trăit viața cu scop!

--

Cum ai trăi pentru ceilalți dacă ai știi că este ultima lor zi pe acest pământ?
Exemplul tău de trăire trebuie să fie Isus! El nu a trăit pentru Sine, ci spune că S-a golit de Sine, luând chip de rob și slujind oamenilor. Gândul lui Isus a fost îndreptat întotdeauna asupra nevoilor oamenilor. Tot ce a făcut El pe pământ a fost pentru ceilalți, chiar și inima Lui a bătut pentru ceilalți, dar inima ta?! – Ea pentru ce bate?
Pierdem bucuria de-a trăi cu adevărat pentru că pierdem oportunitățile de-a sluji altora prin darul pe care l-am primit de la Dumnezeu!

citeste mai mult: http://partascuhristos.com/devotionale/traieste-ti-ziua-ca-si-cum-ar-fi-ultima-zi-din-viata-ta/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: