Reclame
ULTIMELE STIRI

Televizorul care distruge familiile și îi duce pe creștini la compromis


Când Mihai era tânăr, părinții lui i-au făcut cunoștință cu un prieten de familie. Mihai era încântat pentru că avea cu cine să se joace; părinții lui erau încântați că îl puteau distra pe Mihai atunci când ei erau ocupați.

Pe măsură ce treceau anii, Mihai și prietenul său petreceau ore în șir jucând jocuri video, urmărind concursuri sportive, videoclipuri muzicale și emisiuni distractive. În timp, lucrurile s-au schimbat – prietenul său a început să folosească un limbaj profan și era nerespectuos față de familia lui. Deși mama și tatăl lui nu erau de acord cu aceasta… ce altceva puteau să facă ei? Prietenul lui era precum un membru de familie acum. El l-a învățat pe Mihai cum să se îmbrace, cum să acționeze și chiar cum să-i trateze pe ceilalți. Anumite lucruri nu le admiteau nici părinții lui, chiar el i-a învățat pe aceștia câteva lucruri noi…

Când Mihai a ajuns la vârsta adolescenței, influența prietenului său era evidentă. Mihai petrecea mai mult timp cu el decât cu familia lui. Tatăl și mama lui Mihai erau plecați, așa că prietenului lui l-a învățat despre viață. El l-a introdus pe Mihai către alcooldroguri și pornografie. Tot el i-a explicat cum că sexul înainte de căsătorie nu era un lucru rău; toată lumea o făcea, chiar și cu partenerii de același sex. Surprinzător, părinții lui Mihai i-au permis prietenului său să continue să trăiască în casa lor. În cele din urmă și ei se bucurau de compania lui… că era un mare animator.

Când Mihai a crescut mai mare, a realizat că prietenia lui nu ar fi trebuit să fi continuat niciodată. El credea că influența prietenului său a încurajat la aventura amoroasă a tatălui său, la problema mamei sale cu alcoolul și, în cele din urmă, la divorțul lor; impactul prietenului lui Mihai asupra sa era la fel de devastator.

Astăzi, conștient pe deplin de daunele produse, Mihai încă îi permite prietenului său să locuiască cu el și, uimitor, el încă mai ascultă de sfatul lui. Prietenul lui Mihai are și un nume, este televizorul.

Deși pare fictiv ceea ce ați citit mai sus, povestirea lui Mihai este mai mult fapte decât o ficțiune; este de fapt caracteristica a atâtor de multe cămine de astăzi – ceea ce intră în ele va și produce ceva în cele din urmă. Și lucrul acesta nu-l poate nega nimeni.

citeste mai mult: https://crestinismtrait.blogspot.ro/2017/10/televizorul-care-distruge-familiile-si.html

Reclame
Banner filme Banner http://speranta.ro/
Despre ADMIN (20424 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: