EDITORIALE

ALEGÂND SĂ-ȚI PREDAI VISELE ȘI VIITORUL TĂU LUI DUMNEZEU

Man hand touching the screen

Îmi aduc aminte de trei momente din viața mea când a trebuit să îmi predau visele lui Dumnezeu. Prima dată, la 17 ani, a două oară la 20 de ani și ultima dată, la 24 de ani.

Când aveam 17 ani, am primit multe oferte de la diferite universități. Baschetul era pasiunea mea și iubeam să mă joc. Atunci când nu jucam, ori vorbeam despre baschet, ori mă gândeam la el sau visam. Baschetul era viața mea.
Când eram clasa IX-a, una dintre facultățile pe care o consideram foarte bună aștepta un răspuns de la mine. Ei aveau nevoie de decizia mea. După multe, multe, multe rugăciuni și lungi discuții cu părinții mei, răspunsul era foarte clar. Am ales să refuz acea ofertă. Nu doar pe aceea, ci am refuzat toate bursele de studii și toate ofertele facultăților care mi-ar fi lărgit orizontul cu sportul.

Oficial, cariera mea ca baschetbalistă a ajuns la final la sfârșitul clasei a XII-a. Am avut nevoie de toată puterea și curajul de a urma voia lui Dumnezeu și să spun „Îți dăruiesc toate planurile și dorințele mele și mă predau voii Tale toată viața.”

Mai târziu, sora mea mai mare, K. și cu mine ne gândeam să ne înscriem la Școala Biblică. După multe rugăciuni și discuții cu părinții noștri, ne-am înscris acolo și am fost acceptate. Totul părea că merge bine pana în ultimele luni, înainte de începerea noului an școlar. Într-un mod „nebunesc”, Dumnezeu a lucrat la inimile noastre și ne-a arătat clar că voia Sa nu era să ne înscriem la Școala Biblică.

citeste mai mult: http://partascuhristos.com/preluate/alegand-sa-ti-predai-visele-si-viitorul-tau-lui-dumnezeu/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: