ANUNTURI

Transport medical de urgenta, pentru Eliana,4 ani se află într-o situație de urgență. Sunt din Biserica Penticostală Betleem Watford

Eliana Paraianu, în vârstă de 4 ani, fiica lui David și Tabita Paraianu, membri în Biserica Penticostală Betleem Watford din Anglia, se află într-o situație de urgență, în care au nevoie de sprijinul dumneavoastră atât în rugăciune, cât și financiar, după posibilitatea fiecăruia.

Familia ei locuiește în Londra și recent au fost într-o călătorie în România. Eliana este o fetiță cu o sănătate robustă, însă, în timp ce se întorceau spre Anglia, în urma contractării unui virus, i s-a făcut rău. Părinții au căutat ajutor medical în Piatra Neamț și apoi în Arad, unde i s-au administrat perfuzii, și și-au continuat drumul. Mai târziu, acest tratament și diagnosticul dat s-au dovedit a fi fost greșite.

Când se aflau pe drum în Bratislava, părinții au observat că starea ei s-a agravat, prezentând umflături. O nouă intervenție medicală chiar în acel oraș a dezvăluit diagnosticul dureros de blocaj renal. Cu toate că i s-a făcut fetiței dializă, aceasta nu a reacționat după așteptările medicilor o perioadă lungă de timp.

Familia se află de două săptămâni în Bratislava, întâmpinând multe greutăți legate de această internare atât de departe de țara lor de reședință. Ei se află în acest moment departe de ceilalți copii, se luptă zilnic cu bariera de limbă, sunt departe de fetiță, trebuind să facă naveta din Austria unde au fost cazați, nu li se permite să stea peste noapte cu fetița, și multe alte impedimente care le îngreunează situația.

În această situație critică, părinții doresc să își ducă fiica în Londra pentru tratament adecvat. Însă, costul transportului medical de urgență, care include dializa și aparatura care trebuie să o însoțească la transport este de 25.000€, o sumă substanțială care depășește posibilitățile lor financiare in acest moment.

--

Vă rugăm să vă alăturați acestui efort de a schimba situația critică a micuței Eliana. Orice donație, indiferent cât de mică, poate face o diferență semnificativă în viața ei.

Vă mulțumim că sunteți deschiși să oferiți sprijin acestei familii încercate! Dumnezeu să vă binecuvinteze!

https://www.gofundme.com/f/transport-medical-de-urgenta-pentru-eliana4-ani?utm_campaign=p_lico+update+share&utm_medium=social&utm_source=whatsapp

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura